Cancan ultimă oră

Imagine șocantă cu Viorica de la Clejani! Toată lumea a crezut că a fost externată, dar adevărul e altul

Publicat: 25 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Imagine șocantă cu Viorica de la Clejani Toată lumea a crezut că a fost externată dar adevărul e altul
Viorica de la Clejani a fost infectată cu virusul SARS-CoV-2 și a ajuns la spital

În urmă cu doar câteva zile, Viorica de la Clejani le transmitea internauților că a fost externată și a ajuns acasă, însă se pare că starea de sănătatea a acesteia s-a agravat din nou, iar artista este internată la Institutul „Matei Balș” din Capitală. Aceasta a apărut pe patul de spital, purtând mască de oxigen.

Viorica de la Clejani a fost infectată cu virusul SARS-CoV-2 și a ajuns la spital. După câteva zile de internare, vedeta transmitea că se sime mai bine și că a ajuns acasă. Însă o imagine postată în mediul online de soțul acesteia i-a speriat pe internauți. 

În fotografia postată de Ioniță de la Clejani, Viorica apare pe patul de spital, purtând o mască de oxigen, semn că are nevoie de oxigenoterapie. Din imagine este clar că Viorica de la Clejani se află în continuare internată la Institutul „Matei Balș”, numele spitalului fiind inscripționat pe așternuturi.

„Vă mulțumesc tuturor pentru grijă! Vă dați seama că nu e o glumă. Ne-am speriat, mi-a fugit Pământul de sub picioare, ea e tot Universul nostru, al meu și al copiilor! După o perioadă agitată pe care am traversat-o, viața ne încearcă și mai mult, dar ne păstrăm credința și ne rugăm pentru sănătatea Vioricăi, a familiei noastre și a tuturor! Doamne ajută! Să fiți sănătoși și să auzim de bine. Toată dragostea și recunoștința noastră! Cu respect, Ioniță!, a scris soțul artistei.

Care este starea de sănătate a artiste?

Toată lumea credea că Viorica de la Clejani se simt mult mai bine și că pericolul a trecut, asta după ce vedeta a postat în mediul online un mesaj în care spunea că a fost externată și a ajuns acasă.  Se pare însă că starea de sănătate a Vioricăi de la Clejani este încă fragilă și are nevoie în continuare să supravegherea medicilor.

„Doamne, îți mulțumesc din suflet că m-ai adus acasă lângă familia mea și lângă cățeii mei, la căsuța mea…Off, tare bine e să fii sănătos!

Iubiți-vă! Respectați-vă! Fiți fericiți, că într-o secundă vă duceți… când nici nu vă gândiți. Cel mai urât lucru este să fii o legumă la pat. Urăsc lucrul ăsta. Să avem sănătate cu toții că vin vremuri grele!”, transmitea Viorica de la Clejani, în urmă cu câteva zile.

 

Adauga un comentariu