Titlurile zilei

Imagini apocaliptice, surprinse la Maternitatea „Elena Doamna” din Iași! Printre munți de gunoaie și dărâmături, singurele lucruri care ies în evidență sunt mașinile luxoase ale medicilor – FOTO

Publicat: 10 apr. 2024
_____ Vizualizări 20 Comentarii
Imagini apocaliptice surprinse la Maternitatea Elena Doamna din Iași Printre munți de gunoaie și dărâmături singurele lucruri care ies în evidență sunt mașinile luxoase ale medicilor - FOTO
Curtea Maternității „Elena Doamna” pare că a trecut printr-un bombardament, fiind împânzită de buruieni și gunoaie aruncate la voia întâmplării

Curtea Maternității „Elena Doamna” pare că a trecut printr-un bombardament, fiind împânzită de buruieni și gunoaie aruncate la voia întâmplării. Printre munții de dărâmături, singurele lucruri care ies în evidență sunt mașinile luxoase ale medicilor care nu par deloc deranjați de locul în care își desfășoară activitatea, atât timp cât încasează salariile la final de lună.

Imagini de groază, surprinse în curtea Maternității „Elena Doamna” din Iași

 

Reporterii BZI au făcut marți, 9 aprilie 2024, o vizită la Spitalul Clinic de Obstetrică și Ginecologie „Elena Doamna” din Iași. Aceștia au observat că peste curtea unității medicale au pus stăpânire gunoaiele, boschetele și buruienile, întreaga zonă arătând ca și cum ar fi părăsită. În curtea Maternității „Elena Doamna” din Iași, zac grămezi de obiecte de mobilier, cărucioare, paturi vechi și  mașini răblăgite, care par să nu fi mai fost folosite de ani buni.

La o simplă plimbare prin curtea unități medicale, se poate observa că iarba nu a mai fost tunsă de ceva vreme, iar arborii nu au mai fost toaletați, deoarece crengile acestora au crescut atât de mult încât s-au împânzit chiar și pe zidurile unității medicale, creând adevărate labirinturi. Deșeurile menajere și medicale din spital sunt depozitate în niște containere ruginite, foarte multe gunoaie fiind aruncate pe lângă containere, unde se găsesc, de asemenea, și grămezi de crengi și moloz. Mașinile luxoase ale medicilor sunt singurele care fac notă discordantă cu zidurile ce stau să cadă și cu gunoaiele care zac în curtea Spitalului Clinic de Obstetrică și Ginecologie „Elena Doamna” din Iași.

Conf. dr. Emil Anton: „Nu mă pot atinge de nimic din curtea spitalului”

Managerul unității medicale, conf. dr. Emil Anton, susține că nu poate să se îngrijească de curtea spitalului, deoarece aparține Comunității Evreiești. Imobilul a fost revendicat de aceasta, deoarece aici, până în 1948, a funcționat un spital israelit. Conf. dr. Emil Anton plănuiește să toaleteze arborii din curtea maternității.

„Nu mă pot atinge de nimic din curtea spitalului, pentru că este proprietatea evreilor. Am chemat să toaleteze copacii, în rest nu am ce face, noi avem doar o alee care duce spre spital. Clădirile sunt frumoase, am înțeles că vor să transforme totul într-un cazinou”, a declarat conf. dr. Emil Anton, managerul Spitalului Clinic de Obstetrică Ginecologie „Elena Doamna” din Iași.

Curtea Maternității „Elena Doamna” din Iași este destul de spațioasă și plină de verdeață, iar cu ceva mai mult interes din partea conducerii ar putea fi un loc deosebit de plăcut atât pentru medici și angajați, cât și pentru paciente. Acestea din urmă nu au la dispoziție nici măcar o bancă unde să poată sta și să se bucure de soare și de aer curat. Într-adevăr, deși conducerea Maternității „Elena Doamna” din Iași nu poate interveni asupra clădirilor, nimeni nu o poate împiedica să facă ordine în curtea unității medicale.

Comentarii
  • Ziarist de 2 lei!Bagi lumea in groaza!!Cand spui ,,apocaliptic”crezi ca este ceva nemaintalnit!Ce are asa deosebit curtea asta?In spatele cladirilor fff putine deseuri,in rest nu vezi nimic frumos???

  • Mergeti si la sf.Spiridon.Acolo parca a stat timpul in loc.Pur si simplu este la nivelul anilor 1800.
    La clinica II-a medicala nici balustrada la scara de la intrare nu mai au ca este putrezita toata.

  • Cand esti prea prost si nu stii cum sa te iei de cineva! Bai boureanule care ai scris articolul…spui ca nu pot interveni, dar totusi ar putea sa faca ceva! Lingailor ce sunteti!

  • Din păcate apocaliptic este și înăuntrul spitalului nu numai în curte iar personalul cu studii superioare….se ceartă ca la ușa cortului iar Antonel cel ce se dă menejeros sau menejegos zice că a salvat spitalul și are multe internări….cu ce? Cu foi false și cu tot personalul și rudele lor internate pt a obține un număr mare de foi observație care apoi să fie decontate de Casa de Asigurări de Sănătate?! Aloooo DNA?

  • Anton, un manager care lasa de dorit! Curatenie in curtea spitalului poate face oricine, indiferent de cine detine cladirea. Consiliul Judetean Iasi a lasat la conducerea spitalului un personaj incapabil din toate punctele de vedere!

  • Nevasta menejerului de la Ilenuța Domnița pe care o cheamă Carmencita e gastroenterologoasa de la Spitalul Spiridon și face afaceri cu programele de sănătate pt Hepatită?!…..acolo ridică șpăgi cu care a plătit numirea menejerului de la Ilenuța Domnița?!….Aloooo Timofte tu iei ceva comision de la Carmencita?…o lași să se îmbogățească faras-o taxezi? Vezi că ai masina mai ieftină ca a ei…..

  • Pentru Codoșii foile îs false sau diagnosticele îs false?
    Sau și una și alta?
    Dar cică menejegosul e susținut de soțul asistentei șefe care e mare jurist la CJ și șeful corpului de control de la CJ și îl păcălește pe Alexe că ăsta e menjegos bun…..râzi de mori…..

  • Suspiciunea mea e ca HAnton a ajuns menejaer la Elena Doamna cu sprijinul fostului pulițist Petrea care e soțul asistentei șefe Petrea Nicoleta și șeful corpului de control de la CJ….
    Petrea o fi luat șpagă?
    Alexe aloooooo? Tu ești fraier?!

  • Am intalnit acolo numai personal profesionist! Medici/asistente/ infirmiere care te trateaza cu grija, empatie si mai ales cu profesionalism!

  • Uoii băiețași rezidenți!!! Voi care părăsiți țara! vedeți că managerul de la Elena Doamna zis Anton și-a băgat odrasla Sorana Anton imediat ce a terminat facultatea…..o băgato la Maternitatea Cuza Vodă asistent universitar….îi „dișteaptă ” că taică-său…..voi stați și vă uitați fraierilor

  • Nu are chef sa faca ordine, ce legatura au evreii aici ?! Nu-i gospodar si nu il intereseaza decit spaga. E greu sa vopsesti balustradele, e greu sa pui o floare, cit costa ?! Numai obositi care vor sa fie sefi. Numarati citi sefi sint si pe unde sint cazati.Dupa care va lamuriti.In afara de masini nu straluceste nimic in curte .

  • Sabinule, esti prost gramada si nu ai sanse sa mai scapi. Asistent universitar este la UMF. La Spitalul Cuza Voda este medic rezident. In ambele cazuri a intrat prin examen, tatuca neavand nicio interventie si nicio influenta. Mai cerceteaza si mai documenteaza-te.

  • Bmw i3 de 49.000€ masina de lux???????????????? Hahaha hahaha hahaha aia e masina de ascurit creionul, masina de saraci!!!!!!!!!!!

  • Invidia e mare, eu sunt sofer pe o masina de salubrizare (gunoi) in Irlanda de 15 ani. Aici conduc o masina de aprox 100.000 lire. Castig suficient xat sa mi permit concedii cu familia de cateva ori pe an. Am si o casa in construction in Romania…….. Daca vrei sa faci bani poti PRIN MUNCA!!!!!!

  • Anton ești un ratat, complexat, impostor și impotent și ai ajuns conferențiar cu bani….animalul și din cauza ta a suferit un medic de valoare ca profesorul Nemescu…..Ați distrus țara asta animalelor, criminalilor…..Crauciuc e u alt exemplu de ratat, impotent, complexat, șef lucrări la 64 de ani, impotent care o regulează Muculescu….Alooooo Prof Niculescu de ce ti-ai părăsit familia pt o curvă?!….Doamne ce cloaca de ratați este la Elena Doamna . Trebe desființată băi animalule de Alexe, prostovanule!

  • Petrea, pulițist prost și obosit, Hanton și Cauciuc fut la curs lu’ nevastă ta iar tu îi protejezi?!!!DOAMNE CE BOU EȘTI?!!!

Adauga un comentariu