Mozaic muzical

Imagini cu Mădălina Manole în sicriu au fost postate pe internet. Familia artistei este revoltată

Publicat: 24 nov. 2020
Madalina Manole pe scena la clubul Tribute
Imagine cu Madalina Manole in sicriu au fost postate de administratorul unei pagini de Facebook cu 11.000 de abonați.

Imagini cu Mădălina Manole în sicriu au fost postate de administratorul unei pagini de Facebook cu 11.000 de abonați. Clipul video cu fosta cântăreață a stârnit un val de reacții printre internauți dar și în rândul familiei artistei. Imaginile au fost surprinse în vara anului 2010, după ce Mădălina Manole a fost găsită moartă în imobilul din Otopeni.

Clipul a fost realizat de un admirator al cântăreței în perioada în care trupul acesteia se afla la Sala Radio.

Imagini cu Mădălina Manole în sicriu au fost făcute publice

După acest episod a izbucnit un scandal uriaș în rândul fanilor Mădălinei Manole. Administratorul celei mai urmărite pagini dedicate acesteia a distribuit imagini cu interpreta aflată în sicriu fară să țină cont de bunul simț. Imaginile cu artista au fost realizate de către un admirator al Madalinei pe când trupul acesteia în sicriu a fost depus la Sala Radio.

Reacțiile au fost extrem de vehemente din partea membrilor fan-club-urilor Mădălina Manloe cât și din partea familiei.

Fratele cântăreței, Marian Manole, a publicat un dialog cu administratorul paginii respective în care acestuia i s-a atras atenția că ”e urât” să posteze imagini care nu-i aparțin, fără acordul familiei, cu atât mai mult cu cât acestea sunt cu o persoană decedată.

”Cât de idiot să fii să postezi cu Mădălina, ce ai postat. Video de la Sala Radio cu ea moartă în sicriu! În goana după senzațional, cât mai multe reacții de la fani și după bani, tu, băiete, faci numai prostii. Așa păstrezi tu imaginea vie Mădălinei? Ai mai făcut prostii de astea și anul trecut. Mi-ai pus fanii în cap! Oprește-te! Vrei să faci bani de pe urma durerii noastre, nu e bine!”, a scris Marian Manole pe contul lui de socializare.

Fanii Mădălinei Manole amenință cu procesul

Alainada Jones, administrator al unei alte pagini dedicate memoriei artistei, a avut o reacție extrem de dura după ce imagini cu Madalina Manole în sicriu au fost făcute publice. Acesta îl amenință cu procesul pe cel care a făcut acest gest necugetat.

”Priviți mai jos fotografiile acestei pagini. Priviți videoclipurile cu Mădălina mea în coșciug, imagini vădite, de altfel, priviți durerea familiei vândută pe pagina sus amintitită. Am dat și permit numai membrilor familiei Mădălinei să distribuie sub orice formă aceste materiale. Orice alt mod de denigrare al Mădălinei și a familiei vă fi acționată în justiție! Eu voi demara acesta proces”, a scris Jones.

După tot acest scandal, imaginile au fost șterse de pe rețeaua de socializare.

Ce i-a cerut Mădălina Manole tatălui său. Au fost ultimele ei cuvinte înainte să moară

In urma cu 10 ani o veste crunta lovea Romania. Mădălina Manole era gasita fara suflare in baia casei, dupa ce a inghitit otrava comandata de pe internet. Înainte să moară, artista a scris un bilet de adio în care și-a explicat cumplitul gest. În plus, ea a adresat și o rugaminte către părinți. Tragediile nu au ocolit nici in acest an familia cantaretei. Tatal acesteia, Ion Manole a murit dupa ce a fost infectat cu noul coronavirus.

Adauga un comentariu