Local

Imagini de pe camerele de supraveghere! Șoferul CTP, care a nenorocit o adolescentă pe trecerea de pietoni, a urcat cu PET-ul de bere la volan – EXCLUSIV

Publicat: 17 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Imagini de pe camerele de supraveghere Șoferul CTP care a nenorocit o adolescentă pe trecerea de pietoni a urcat cu PET-ul de bere la volan - EXCLUSIV
Pe data de 17.06.2021, în jurul orei 15.35, autobuzul cu număr de parc 1949, de pe traseul 5, a acroșat un pieton pe trecerea de pietoni de la Bicaz, sensul de mers spre Dacia.

Șoferul CTP, care a nenorocit o adolescentă pe trecerea de pietoni, a fost surprins cu PET-ul de bere la volan. Acesta a lovit cu autobuzul o adolescentă în vârstă de 15 ani în cartierul Dacia din municipiul Iași.

La sosirea polițiștilor rutieri, șoferul CTP Iași a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o alcoolemie de 0,17 mg/ l alcool pur în aerul expirat.

„Compania de Transport Public Iași a demarat o anchetă internă cu privire la accidentul care a avut loc în zona Dacia. Împreună cu reprezentanții Primăriei Iași vor fi efectuate verificări pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs incidentul și tragerea la răspundere a tuturor celor care se fac vinovați. Pe data de 17.06.2021, în jurul orei 15.35, autobuzul cu număr de parc 1949, de pe traseul 5, a acroșat un pieton pe trecerea de pietoni de la Bicaz, sensul de mers spre Dacia”, au transmis reprezentanții instituției.

Adauga un comentariu