Local

Imagini de pe camerele de supraveghere! Un individ a luat azi noapte la ţintă vitrinele magazinelor din Piaţa Unirii şi a vandalizat două autoturisme! – VIDEO

Publicat: 31 mart. 2021

Reporterii BZI au intrat în posesia imaginilor de pe camerele de supraveghere. În filmare se poate observa clar cum azi noapte, 31 martie 2021, un individ îmbrăcat cu un hanorac şi având gluga pe cap trece prin fata sediului Loto şi loveşte puternic cu piciorul, spărgând astfel geamul.

Surse din cadrul poliţie au precizat că tânărul ar avea probleme psihice, motiv pentru care în trecut a fost luat în vizorul autorităţilor pentru fapte similare.

Agenţia Loto din Piața Unirii Iași a fost spartă de un individ

Agenţia Loto din Piața Unirii, sediul central al instituţiei a fost spartă de mai mult indivizi. Oamenii legii s-au deplasat la faţa locului, iar alături de aceştia au fost și criminaliştii care efectuează mai multe cercetări. Totuşi, din primele cercetări s-ar exclude posibilitatea că indivizii să fi pătruns în agenţie.

Tot în zona mai sus menționată au fost vandalizate și două autoturisme. Responsabil ar fi un individ cu probleme de ordin psihic.

 
Adauga un comentariu