National

Imagini greu de privit! Un sălăjean a trecut cu mașina peste un cățel – VIDEO

Publicat: 14 ian. 2021
Un câine a fost călcat cu un bolid fără milă

Caz halucinant în Sălaj. Au fost surprinse imagini greu de privit, unde un cățel este călcat fără milă. Cazul de cruzime asupra necuvântătoarelor este anchetat de către poliţiştii din Sălaj. O mașină de teren poate fi observată cum aparent trece cu intenție, fără să pună frână, peste un câine care se afla în mijlocul drumului.

Poliţiştii sălăjeni au deschis un dosar penal după ce pe platforma de socializare Facebook a fost publicat un videoclip, în care conducătorul unui autovehicul  de teren trece cu maşina peste un câine care se odihnea pe mijlocul carosabilului. Incidentul tragic a avut loc în data de 8 ianuarie şi a fost surprins de camerele de supraveghere montate pe casa unui localnic.

„Priviţi aceste filmări cum acest om fără suflet, conduce masina cu nr. SJ 01 … şi calcă în plin acest câine fără sa frineze deloc. În filmarea a doua iese proprietarul să-l oprească, iar el calcă acceleraţia mai tare, ocoleşte şi pleacă. Rezultatul – în poza trei, unde se vad şi urmele. Poate într-o zi frânele acelei maşini să se răzbune pe el”, este mesajul postat pe Facebook de Otilia Mitre.

ATENȚIE! IMAGINI CU UN PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL!

În cele două video-uri postate se vede cum persoana aflată la volanul maşinii trece cu roțile peste patruped, deşi putea evita acest lucru, care începe să se zvârcolească. Când proprietarul animalului iese în stradă şi îi face semn să oprească, şoferul îşi vede de drum.

Adauga un comentariu