Local

Imagini halucinante surprinse la Centrul de Plasament “Mihail Sadoveanu” din Iași. O tânără, snopită în bătaie de o colegă – VIDEO/UPDATE

Publicat: 05 oct. 2021
Scene surprinse la Centrul de Plasament “Mihail Sadoveanu” din municipiul Iași

Imagini halucinante au apărut marți, 5 octombrie 2021, pe o rețea de socializare din Pașcani! Pe acestea se poate observa cum, într-o cameră din Centrul de Plasament “Mihail Sadoveanu” din municipiul Iași, o tânără este bătută cu sălbăticie de o colegă de cameră.

UPDATE: IPJ Iași a transmis faptul că s-au sesizat și că a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiuni de lovire și alte violențe:

In urma sesizării primite din partea reprezentanților centrului pentru minori privind faptul că o minoră ar fi agresat o altă minoră, polițiștii Poliției Municipiului Pașcani au întocmit un dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, în vederea luării măsurilor legale care se impun.

Clipul este filmat de alte fete care au asistat la scenele de groază. Pe imagini se vede cum o fată este trasă de păr de către alta, trântită la pământ și lovită. Filmarea are aproximativ 2 minute, timp în care cea aflată la pământ este lovită constant.

Conflictul s-ar fi iscat pe fond emoțional. Tânăra care își lovește colega de cameră solicită mereu să vadă poza unui tânăr, pe nume Andrei. Filmarea se oprește brusc, după ce tinerele care asistau cereau cu insistență agresoarei să înceteze cu loviturile.

Incidentul s-a petrecut săptămâna trecută, din informațiile deținute de reporterii Actualitatea Tv. Poliția și DGASPC Iași au fost sesizate. La nivelul centrului de plasament a început și o cercetare disciplinară. La ora incidentului erau 3 supraveghetori la muncă.





Comentarii
 • IOU MUNGESTE DOUA JOBIURI KA SA DIA BANI LA STAT
  SUPRAVIEGHETORIU IAU 50 MILIUANE PIE LUNA
  SHI FIETELE ZE BAT TOATA ZIULIK

  NU IE OK!!!

 • Simplu de rezolvat! jigodiile alea sociale care traiesc mananca si respira pe banii vostri dinpreuna cu toate javrele alea care filmau si radeau ca retardatele scoase pe terenul din lagarul ala si executate in cap toate !, nu e nici o pierdere pentru societate !, sa vedeam dupa aia cate jigodii se mai arata a fi javre salbatice !

 • Nu, e altceva. E un caz particular de dezaxare psihica: agresoarea loveste metodic, sadic, e criminala prin constructie, se hraneste cu suferinta victimei din tortura.
  Trebuie reeducata, eventual internata la ospiciu, daca ajunge in lume…

 • Pai da…Alexe se plimba la brateta cu Florin Ion prin centre in vizite anuntate si totul e bine si frumos si amandoi papa linistiti din banii statului. Vernica face nani in birou si mai cere cate o hartie si asa face ea ordine ca e presedinta CA la DGASPC . Si subalternele fac ce vor cu viitorul copiilor dupa bunul lor plac. Rusine sa va fie!

 • Viziunea prosta a directoarei karacsoni de a pune la un loc copii cu tulburări grave și copii cuminți. Pe ea s o întrebe anchetatorii despre asta, nu sa omoare personalul. Ea inebuneste lumea cu strategiile rupte de realitate și distruge oameni și suflete. Când o da jos cineva? Budăi abia așteaptă…Și florin ion… ????au căzut guverne și ăștia nu mai cad. Jos incompetenta și mafia DGASPC! Distrug copii care s luați de la familiile lor. In centre oamenii sunt chinuiți iar mafia din direcție trăiește pe picior mare, numai fufe pe acolo, Macarie in frunte și trântori..

Adauga un comentariu