National

Imagini incredibile în Vamă Veche. Sute de oameni nu respectă distanţarea socială – VIDEO

Publicat: 05 iul. 2020
Imagini incredibile în Vamă Veche. Sute de oameni nu respecta distanţarea socială - VIDEO
Imagini incredibile în Vamă Veche

Imagini incredibile în Vama Veche. Sute de oameni nu respectă distanţarea socială în staţiunea de pe litoralul Mării Negre. Sute de tineri iresponsabili au petrecut până în zori la un eveniment organizat pe malul mării. Aceştia au făcut rabat de restricţiile impuse de Guvern în contextul actualei pandemii cu noul coronavirus. Autorităţile dorm în loc să se autosesizeze pentru a aplica contravenții organizatorilor evenimentelor de acest fel.

Imagini incredibile în Vama Veche

Petrecăreții au uitat complet de situația actuală în care se află România și au imortalizat momentul. Conform legii 55/2020 organizatorul riscă să fie sancţionat contravenţional pentru nerespectarea măsurilor privind zădărnicirea combaterii bolilor. Această lege a fost implementată pentru a preveni răspândirea şi infectarea cu noul coronavirus. Tot mai multe cluburi din România organizează petreceri de mare anvergură și oferă accesul a sute de tineri dornic de distracție, fără a ține cont că ar putea pune în pericol mii de oameni.

O societatea bolnavă creează concepţii greşite

O societate bolnavă creează concepţii greşite. În ultimele săptămâni, s-a dovedit cum în România legea nu este pentru şmecheri. Imaginile cu premierul Ludovic Orban fumând lejer în propriul lui birou din Guvern, Rareş Bogdan a organizat o petrecere uriaşă cu ocazia botezului copilului, guvernanţii nu poartă măşti în spaţii publice închise. Aceste lucruri pun un mare semn de întrebare în capul romanului simplu, al romanului care îşi plăteşte datoriile la timp, care poartă masca de protecţie acolo unde este obligatoriu, care păstrează distanţarea socială şi nu în ultimul rând, al romanului care crede într-o societate românească normală, o societate în care şi cel mic şi cel mare respectă la fel legea.

Clubul Fratelli nu respectă distanţarea socială

Noapte de pomină pentru clubul Fratelii. Patronilor clubului Fratelli, Bogdan Gheorghiu şi Cătălin Leahu, nu li se pare normal să respecte legea aflată în vigoare care spune clar faptul că distanţarea socială trebuie păstrată. Vineri, 3 iulie 2020, a fost show la Fratelli Iaşi, show cu încălcarea gravă a legii distanţării sociale. Tinerii s-au înghesuit în club la un concert al trupei Vama. Tinerii au dreptul să se distreze, dar trebuie să se ţină cont şi de contextul în care ţara şi umanitatea se află. În acest sens, autorităţile centrale ar trebui să dispună controale de urgenţă şi patronilor să li se aplice măsurile legale. De la o amendă, până chiar şi la dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor. Legea nu este doar pentru oamenii simpli, legea este şi pentru ‘smecheri’.

Clubul Fratelli, ziua 2 de show fără respectarea distanţării sociale

Clubul Fratelli a organizat în seara de sâmbătă, 4 iulie 2020, un nou show marca Cătălin Leahu şi Bogdan Gheorghiu, adică fără respectarea regulilor impuse de Guvernul Orban. Într-un concert, unde Delia a fost invitat special, tinerii ieşeni nu au ţinut cont de actuala situaţie a României şi au dansat până în zori pe melodiile artistei în vogă.

Vineri seara, 3 iulie 2020, ieşenii au trecut pragul clubului Fratelli pentru a participa la concertul Trupei Vama. În această seară, 5 iulie 2020, va fi un alt eveniment, unde va fi prezent Smiley. Vom vedea dacă a treia zi este „cu noroc” şi clubul va respecta într-un final distanţarea socială. Autoritățile competente ar trebuie să se sesizeze și să aplice amenzile contravenționale aferente faptelor comise de patronii acestui club.

Adauga un comentariu