Actualitate

Imagini inedite cu Petrică Mâțu Stoian și Niculina Stoican. Cum arătau cei doi când erau în floarea vârstei

Publicat: 20 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Imagini inedite cu Petrică Mâțu Stoian și Niculina Stoican. Cum arătau cei doi când erau în floarea vârstei
Niculina Stoican și regretatul Petrică Mâțu Stoian au activat multă vreme în Ansamblul "Doina Gorjului"

Între Petrică Mâțu Stoian și Niculina Stoican era o relație profesională destul de veche, cei doi activând în Ansamblul „Doina Gorjului”. Recent, artista de muzică populară a publicat mai multe imagini de colecție în care apare și regretatul interpret. Cu această ocazie, Niculina Stoican a reuși să-i emoționeze pe fani, mai ales după ce a povestit și câteva întâmplări legate de „Doina Gorjului”.

Se știe că recent, Niculina Stoican a fost criticată de fanii din mediul online, după ce a postat mai multe fotografii din timpul filmărilor pentru o ediție specială de sărbători. Și aceasta deoarece din întregul peisaj lipsea tocmai regretatul Petrică Mâțu Stoian. Și totuși, artista pare să fi remediat gafa de zilele trecute cu o postare dedicată în primul rând lui Petrică Mâțu Stoian, dar și Ansamblului „Doina Gorjului”.

Imagini inedite cu Petrică Mâțu Stoian și Niculina Stoican

Interpeta de muzică populară Niculina Stoican a fost una dintre cele mai implicate persoane în timpul funeraliilor organizate în memoria lui Petrică Mâțu Stoian. Acum, după ce a postat mai multe imagini de la o emisiune specială de sărbători, în care nu apare și regretatul artist, fanii i-au adus reproșuri. Și totuși, Niculina Stoican revine acum cu un episod din viața ei și a altor artiști, reușind să-i emoționeze pe toți fanii ei! Cântăreața a făcut publice imagini de colecție cu ea și Petrică Mâțu Stoian!

Niculina Stoican a făcut publică o poveste legată de mai mulți artiști și a dezvăluit cum a luat naștere „frumusețea” din Ansamblul „Doina Gorjului” și mărturisește că-și va aduce aminte întotdeauna de acele vremuri. Artista a postat și câteva imagini de colecție cu ea și Mâțu Stoian, dar și cu alți artiști care au făcut parte din acest ansamblu.

Ce spune Niculina Stoican despre „Doina Gorjului”

„…a fost odată ca niciodată un om, care se numea Liviu Dafinescu, director al Ansamblului Profesionist «Doina Gorjului» din Târgu-Jiu care-și dorea tot ce era mai bun pentru tradiții și cultura populară❗️

În vremea aceea, în 1995, în Târgu Jiu, trăiau o mână (spun o mână pt că eram 5, exact ca degetele de la o mână) de tineri soliști, care se străduiau să iasă în evidență și să își facă un drum în cântecul popular.Toți 5 au fost adunați de pe te miri unde și angajați prin concurs la Ansamblul «Doina Gorjului».

Și din momentul acela a început MINUNEA❗️ Au început timid, dar încrezători pt că aveau susținere de la managerul lor Liviu Dafinescu, au parcurs fiecare etapă cu răbdare și cu deschidere pt a învața si a evolua❗️

Au crescut împreună, împărțind bune și rele.Se susțineau în fața directorului când unul greșea,împărțeau drumurile cu aceeași mașină și mâncau din aceeași mâncare❗️ Au muncit mult și au respectat ierarhiile profesionale ajungând la rândul lor sa fie respectați❗️

Era perfect TOTUL❗️ Până într-o zi, când managerul Liviu Dafinescu a plecat în lumea fără DOR.Și EI, tinerii aceia adunați de el de pe te miri unde, au rămas SINGURI și pradă celor care NU au văzut cu ochi buni evoluția lor FULMINANTĂ și a Ansamblului «Doina Gorjului». Și au început dezbinările❗️

Și TOT frumosul clădit de un om care crezuse în ei a fost dărâmat de cei care stăteau și pândeau de ani întregi jinduind la succesul lor❗️ Și au reușit să dezbine❗️ În viață nu succesul e greu de dobândit, ci echilibrul și luciditatea de a te păstra OM❗️ …a fost odată ca niciodată, că de n-ar fi, nu s-ar povesti❗️ Sunt oameni pe care chiar dacă i-am iertat pt dezbinare (pt că așa este creștinește) nu pot uita cât rău au făcut❗️ În sufletul meu acele vremuri vor rămâne ETERNE❗️”, a povestit Niculina Stoican pe contul de socializare.

Adauga un comentariu