Cancan

Imagini şocante cu Alexandru Arșinel. Cum a fost surprins într-o piaţă din Bucureşti

Publicat: 08 sept. 2020
Imagini şocante cu Alexandru Arșinel
Imagini şocante cu Alexandru Arșinel. Indragitul actor a fost surprins la o taraba din piata in timp ce vindea legume

Cei care au trecut zilele trecute prin zonă Cotroceni din Bucureşti au surprins imagini şocante cu Alexandru Arșinel. Acesta a fost văzut la o tarabă din piaţa unde vindea ardei kapia, bulion şi roşii. Îndrăgitul actor îşi ajută fiul cel mic, care are o afacere în domeniul agricol.

Surpriză de proporţii pentru cei care locuiesc în Capitală! Celebrul actor Alexandru Arșinel n-a ieşit să facă piaţă, dar… a ieşit să vândă!

Alexandru Arșinel a putut fi văzut în acest weekend care a trecut în zona Cotroceni, unde a vândut la o tarabă ardei kapia, bulion şi roşii. Bărbatul, care este iubit de foarte mulţi romani, îşi ajută fiul cel mic, care are o afacere în domeniul agricol. Operat de hernie de disc şi de rinichi, cu tensiune şi dureri de picioare, actorul şi-a luat inima în dinţi şi s-a implicat în dorinţele familiei.

Imagini şocante cu Alexandru Arșinel. Cum a fost surprins într-o piaţă din Bucureşti

Astfel că, celebrul actor de 81 de ani, în cursul zilei de sâmbătă a cărat spre piaţa câteva lădiţe cu legume proaspete, iar Cristian, fiul cel mic, l-a ajutat, a descărcat marfa şi la vânzare a stat aproximativ o oră. Preţurile n-au fost nici prea mari, nici prea mici: kilogramul de roşii 6 lei, cel de ardei kapia în mai multe culori 10 lei, guliile 6 lei, iar sucul de roşii 15 lei litrul.

„Îmi place să fac asta pentru că îmi place să fiu printre oameni, să-i văd cum se uită la produse, cum negociază… Legumele sunt excelente, eu toată vara numai de la fiul meu am mâncat. Îmi aducea prospături cu lădiţele la Sinaia, acolo unde am stat izolat cu soţia mea. Am avut noroc că s-a apucat de treaba asta pe care o face cu o pasiune extraordinară şi toată vara am profitat de producţia lui. Am mâncat bio, dar m-am şi îngrăşat «bio» în izolare. Nu mult, 2-3 kg”, a mărturisit el pentru Click!.

Alexandru Arșinel, mândru de familia lui. Fiul cel mic investeşte în pasiunea sa

Actorul Alexandru Arșinel este foarte mândru de familia lui. Cristian, fiul cel mic al vedetei, este absolvent de Drept şi ASE, dar s-a decis să se dedice pasiunii de… grădinărit! Aroape de Bucureşti, acesta a amenajat un solar, iar anul trecut vindea în supermarketuri roşii şi ardei la caserolă.

„Am terminat de plantat ardeiul gras şi cel iute. Mai urmează peste două săptămâni gogoşarii şi vinetele. În supermarketuri, roşiile cherry vor fi la 20 lei/kg şi va fi un mix de mai multe soiuri”, povestea în vara anului trecut Cristian Arsinel.

Alexandru Arșinel a mărturisit că a visat-o pe Stela Popescu: „Nebuna asta a început…”

Alexandru Arsinel a povestit un vis pe care l-a avut cu Stela Popescu. Actorul recunoaşte că încă mai suferă mult după pierderea partenerei sale de scenă.

„Tristeţea e foarte mare. Am visat-o acum trei nopţi, pentru prima dată de când a murit. Doare foarte rău. Treceam pe un culoar şi, undeva pe un culoar în fund, încerca să-l imite pe şeful bisericii de la Constantă. Şi zic “nebuna asta a început să imite şi preoţi acum”. Nu ne-am văzut, era foarte departe şi ea cânta”, a povestit actorul, cu lacrimi în ochi, pentru Antena 1.

Comentarii
  • Nu cred că este adevărată știrea! Chiar dacă dl Arșinel are poza în spatele terasei, faptul că este acolo nu este concludent, din mai multe motive:
    1 Arșinel, în urmă transplantului de rinichi, nu are voie să se expună, ore, în mulțime, curent, praf…și mai știu eu ce, având și o vârstă înaintată.
    2 Nu cred că i-ar fi permis fiul să facă asta, cu aceste probleme de sănătate, pentru nimic în lume!
    3 Dacă ai o afacere cu legume și te respecți că și comerciant, nu vii cu legumele în cutii de carton, rămase de la banane!

Adauga un comentariu