Local

Imagini şocante în localitatea ieşeană Popeşti. Un bărbat, bătut cu parii de alţi localnici – VIDEO

Publicat: 01 mart. 2021
Imagini cu un puternic impact emoţional. Astăzi, 1 martie 2021, un incident de-a dreptul şocant a avut loc în localitatea ieşeană Popeşti

Imagini cu un puternic impact emoţional. Astăzi, 1 martie 2021, un incident de-a dreptul şocant a avut loc în localitatea ieşeana Popeşti.

Se poate observa în imagini cum un bărbat este la pământ şi bătut de câţiva localnici cu parii de lemn. Nu se cunoaşte motivul care a condus la altercaţia dintre bărbaţi.

O femeie imortalizează momentul şi strigă din toate puterile către autori să îl lase în pace victima.

Un primar din Iași este bătut cu bestialitate de o gașcă de bărbați

Un alt incident asemănător a avut loc ieri. Doi indivizi au ajuns în arest, după ce s-au au bătut un primar din comuna Roșcani. Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile formulată de anchetatori pe numele lui Vasilică Pantelimon Pîrvu și al lui Bogdănel Pîrvu. Cei doi sunt cercetați pentru că au lovit mai multe persoane, printre care și pe primarul din localitate, Genovel Gheorghiu. Potrivit acestuia din urmă, la scandal au participat mai multe persoane din familia Pîrvu, căreia i-a ridicat o casă în urmă cu câteva luni, după un incendiu. Pe de altă parte, cei doi indivizi arestați au susținut că, de fapt, ei ar fi fost cei agresați de către primar.

Scandal de proporții în comuna ieșeană Roșcani! Primarul din localitate, Genovel Gheorghiu, a fost transportat de urgență la Spitalul de Neurochirurgie din Iași, în urma unui conflict cu membrii unei familii din comunitate.

După incident, doi dintre membrii familiei au fost reținuți, iar, mai apoi, arestați. Așadar, sâmbătă, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis cererea făcută de anchetatori pe numele lui Vasilică Pantelimon Pîrvu și al lui Bogdănel Pîrvu.

„Instanța admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași. Dispune arestarea preventivă a inculpaților Vasilică Pantelimon Pîrvu, cercetat pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe (4 infracțiuni), pe o durată de 30 de zile. Dispune arestarea inculpatului Bogdănel Petru Pîrvu, cercetat pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe (4 infracțiuni), pe o durată de 30 de zile”, au precizat judecătorii ieșeni.

Comentarii
Adauga un comentariu