Local

Imagini spectaculoase cu Parcul Copou! Natura își urmează calea și fără oamenii obligați să stea în case din cauza coronavirus – FOTO/ VIDEO

Publicat: 08 apr. 2020

Primăvara în parcul Copou! Cel mai frumos peisaj în plină pandemie

În plină pandemie, vă propunem o scurtă plimbare virtuală prin cele mai iubite locuri ale Iașului. Natura își continuă cursul firesc, chiar dacă mulți dintre noi suntem obligați să ne petrecem timpul în auto-izolare. Așa cum cunoșteați deja, primăvara prinde culoare în Parcul Copou, parcul în care, de-a lungul vremii s-au conturat amintiri, s-au consolidat iubiri tinerești.

Parcul Copou, cel care l-a inspirat pe binecunoscutul poet Mihai Eminescu, se înfățișează în fața dumneavoastră mai calm, mai colorat și mai însorit ca niciodată. Este locul care așteaptă să bucure sufletele ieșenilor imediat după ieșirea din pandemie. Puteți viziona coloristica deosebită a florilor abia înflorite, soarele care se strecoară prin crengile trecute prin timp a bătrânilor copaci din frumosul Parc Copou. Priviți natura și cursul ei. La fel cum florile înfloresc în fiecare primăvară, după ierni lungi și grele, la fel și noi vom ieși victorioși din această perioadă care pare să nu se mai termine.

 

Comentarii
Adauga un comentariu