Cancan ultimă oră

Impresarul Denisei Răducu a părăsit definitiv România. Liviu nu și-a mai revenit niciodată după moartea cântăreței!

Publicat: 18 sept. 2021
La înmormântarea cântăreței, Liviu și-a făcut apariția târziu și a încercat să fie cât mai discret însă era evident că era devastat

Liviu Dovleac, impresarul Denisei Răducu, a părăsit definitiv România, la 4 ani de la moarea celei care i-a fost și verișoară.

Moartea Denisei Răducu i-a schimbat destinul lui Liviu Dovleac, văr primar și impresar al regretatei cântărețe. Acesta a decis, anul acesta, să părăsească definitiv România și să se mute împreună cu soția și copiii în Marea Britanie.

Liviu, acuzat că nu a avut grijă de Denisa

După moartea Denisei, Liviu a dispărut pur și simplu, timp de mai mulți ani. El nu a mai ținut legătura cu mulți dintre apropiații lui, oameni implicați în fenomenul muzical și nu și-a mai făcut apariția pe conturile de socializare. De asemenea, Liviu a refuzat să mai lucreze ca impresar, deși avea o experiență importantă în domeniu de pe vremea când se ocupa de Denisa.

Nici cu familia Denisei, Liviu nu a rămas în cele mai bune relații. Sora cântăreței, Adelina, l-a dat chiar în judecată, atât pe el cât și pe alți foști colaboratori ai surorii sale, pe care i-a acuzat că profită de pe urma morții Denisei și că scot în continuare bani din Youtube cu melodiile acesteia.

Însă cea mai grea acuzație, făcută fie direct sau indirect de unii apropiați, a fost aceea că Liviu a ”tras cât a putut” de pe urma Denisei și a forțat-o să cânte deși știa că aceasta este bolnavă, iar acest lucru ia grăbit sfârșitul.

Aceste acuzații s-au dovedit însă nefondate, mai ales că Denisa nu a mai urcat pe scenă după o lună de la aflarea diagnosticului pus de medici.

Ce face acum vărul Denisei în Marea Britanie?

Totuși, acuzațiile l-au afectat extrem de tare pe Liviu Dovleac, omul care a stat zi și noapte alături de verișoara ei în ultimii ani ai vieții sale. El își cumpărase chiar și un apartament în care locuia cu familia, chiar lângă cel al Denisei.

La înmormântarea cântăreței, Liviu și-a făcut apariția târziu și a încercat să fie cât mai discret însă era evident că era devastat.

Patru ani i-a luat lui Liviu să-și revină din acea stare, timp în care, portivit unor surse apropiate acestuia, s-a luptat inclusiv cu depresia.

Anul acesta, el a decis să spună stop și s-o ia de la capăt peste hotare. În acest moment, el se află în Marea Britanie, acolo unde locuiau deja câțiva prieteni apropiați. El și soția lui, tot impresar de profesie, vor încerca să pună pe picioare un circuit în localurile românești din zonă, în care vor încerca să aducă mai mulți artiști din România. Potrivit unor apropiați, el a preferat să plece pentru că nu-l mai leagă nimic de România și pentru că a vrut să le ofere o șansă în plus copiilor lui.

 

Adauga un comentariu