Cultural

În ce relații a rămas Radu Vâlcan cu prima soție. De ce actorul nu dorește să vorbească despre primul său mariaj

Publicat: 09 feb. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
În ce relații a rămas Radu Vâlcan cu prima soție. De ce actorul nu dorește să vorbească despre primul său mariaj
Radu Vâlcan a trecut printr-un mariaj eșuat în urmă cu câțiva ani, dar și-a refăcut viața alături de actuala soție, actrița Adela Popescu.

Multă lume este dornică să afle în ce relații a rămas Radu Vâlcan cu prima soție. Faimosul actor este în prezent căsătorit cu Adela Popescu și se declară un bărbat împlinit, dar puțini sunt cei care știu că acesta a trecut printr-un divorț dureros în urmă cu câțiva ani. Iată de ce actorul nu dorește să vorbească despre primul său mariaj.

În ce relații a rămas Radu Vâlcan cu prima soție

Radu Vâlcan este unul dintre cei mai apreciați actori din România. Acesta are o carieră artistică impresionantă și cucerește publicul de fiecare dată cu rolurile sale și energia debordantă. Dincolo de relizările deosebite pe plan profesional, Radu Vâlcan este un soț și un tată devotat. Acesta este căsătorit cu frumoasa actriță Adela Popescu, cu care are trei copii superbi. Puțini sunt cei care știu însă că Radu Vâlcan a mai fost căsătorit pe vremea când avea doar 20 de ani cu o femeie de afaceri pe nume Tereza Tranakas. Cei doi și-au unit destinele în anul 2003, iar în anul 2007 au divorțat. Deși între Radu Vâlcan și fosta soție era o diferență de vârstă de 7 ani, acest lucru nu i-a împiedicat să se iubească și să formeze o familie.

Radu Vâlcan nu a dorit să ofere prea multe detalii despre mariajul eșuat. Acesta s-a despărțit în discreție de Tereza Tranakas și și-a refăcut viața alături de actuala soție, Adela Popescu. Actorul a precizat că primul căsnicie s-a destrămat din cauza mai multor motive.

„Nu am greşit nici eu, nici ea. Aşa a fost să fie să fim împreună şi să ne despărţim. Ne-am căsătorit şi am învăţat multe, sunt încercări din viaţă. M-am căsătorit la 20 şi ceva de ani pentru că mi se părea cool. Aşa mi-am imaginat eu că o să fie acel moment, dar nu a fost aşa. Eu doream stabilitate, îmi place familia. Nu mai merge relaţia, nu ne mai înţelegem şi te încarci negativ, asta e o relaţie care nu te mai ajută ca individ să creşti.”, a declarat Radu Vâlcan.

În prezent, actorul se dedică profesiei sale și familiei de care este tare mândru. Acesta are o căsnicie fericită de mulți ani cu Adela Popescu, femeia care i-a cucerit inima și i-a dăruit trei copiii. Adela Popescu se află într-o formă fizică de invidiat și arată spectaculos la vârsta sa. Vedeta face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor și este mereu la înălțime.

Cu ce se ocupă în prezent fosta soție a actorului

Tereza Tranakas, fosta soție a lui Radu Vâlcan, se bucură de succes în afaceri. Aceasta s-a recăsătorit și a pus bazele unei firme de comunicare, fiind expertă în publicitate și marketing. Tereza Trankas a colaborat de-a lungul timpluui cu milionari celebri, printre care și Elon Musk.

„La începutul carierei mele, am avut șansă să lucrez printre antreprenori mai mult sau mai puțin cunoscuți cum ar fi Elon Musk, Eric Andersson, Peter Diamandis, Mark Shuttleworth. Primul meu job a fost pentru o agenție de PR & Public Affairs în Washington DC, condusă de o femeie puternică și plină de energie. De la ei m-am inspirat și mi-am propus să pornesc ceva pe cont propriu. Corporația însă a fost și ea o școală foarte bună, mă bucur că am acumulat experiență și în companii de tip start-up și în unele mai mari.”, a declarat aceasta.

Femeia de afaceri nu a dorit să vorbească despre mariajul cu Radu Vâlcan, preferând să păstreze discreția. Cei doi nu mai țin legătura și și-au refăcut viața după ce au divorțat în anul 2007.

Radu Vâlcan a trecut printr-un mariaj eșuat în urmă cu câțiva ani, dar și-a refăcut viața alături de actuala soție, actrița Adela Popescu. Aceștia se bucură din plin de rolul de părinți și radiază de fericire împreună.

Comentarii
Adauga un comentariu