Cancan ultimă oră

În ce relații au rămas Roxana Ciuhulescu și fostul soț, la 5 ani de la divorț

Publicat: 19 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
În ce relații au rămas Roxana Ciuhulescu și fostul soț la 5 ani de la divorț
. Roxana Ciuhulescu spune că fostul ei partener de viață s-a recăsătorit încă din 2018, chiar de ziua sa de naștere, cu o femeie de origine japoneză, însă în tot acest timp cei doi nu au devenit părinți

Roxana Ciuhulescu este una dintre cele mai discrete personalități publice de la noi. Fosta prezentatoare TV a preferat mereu să își țină viața personală departe de lumina reflectoarelor, dar chiar și așa, divorțul de fostul soț a ajuns un subiect mediatizat.

În 2017, Ciuhulescu i-a spus ”adio” celui alături de care acum are o fetiță în vârstă de 14 ani. La acea vreme, gurile rele spuneau că blonda ar fi fost înșelată cu o femeie de origini japoneze, însă reacțiile celor doi foști soți nu au apărut.

Roxana Ciuhulescu e în relații bune cu fostul bun

Asta până acum, când, în cadrul unui interviu, Roxana Ciuhulescu a vorbit despre cel alături de care a stat mai bine de un deceniu. Conform spuselor sale, între ea și Mihai Ivănescu, din momentul despărțirii, nu a mai existat niciun fel de discuții până anul trecut.

Atunci, vedeta a încercat să-și apropie iar fiica de tatăl ei, lucru care i-a și ieșit. Astfel, datorită Anei, cei doi foști au reluat iar legătura.

„Noi n-am mai avut niciun fel de discuție până anul trecut, în august, când am reuşit s-o conving pe Ana să se vadă cu el, după trei ani de la divorţ. Din fericire, s-a reapropiat de el, au fost şi într-o primă vacanță, doar ei doi.

Cred că este o evadare pentru ea, pentru că acolo este răsfăţată, i se fac toate poftele și e ca o fugă de-acasă. Acum e mare, are 14 ani”, a declarant Roxana Ciuhulescu, notează okmagazine.ro.

Roxana Ciuhulescu: „Mihai s-a recăsătorit între timp cu o japoneză”

Mai mult decât atât, cum acum ea are o relație care o împlinește în totalitate, cu Silviu Bulujioiu, devenind mamă pentru a doua oară, lucrurile stau asemănător și de partea cealaltă. Roxana Ciuhulescu spune că fostul ei partener de viață s-a recăsătorit încă din 2018, chiar de ziua sa de naștere, cu o femeie de origine japoneză, însă în tot acest timp cei doi nu au devenit părinți. Dar, pe lângă Ana, Mihai mai are un băiat dintr-o altă căsătorie.

„Şi Mihai s-a recăsătorit între timp cu o japoneză, chiar de ziua mea, în 2018. Chiar m-am bucurat că și-a refăcut viața. Nu au copii, dar el mai are un băiat dintr-o căsătorie anterioară, care are 20 de ani”, a mai spus fosta prezentatoare TV.

Adauga un comentariu