Prima pagină » International » Vladimir Putin s-a întâlnit cu fiul lui Ramzan Kadîrov. Tânărul de 17 ani a fost felicitat de liderul Rusiei pentru viitoarea sa căsătorie
Vladimir Putin s-a întâlnit cu fiul lui Ramzan Kadîrov. Tânărul de 17 ani a fost felicitat de liderul Rusiei pentru viitoarea sa căsătorie

Vladimir Putin s-a întâlnit cu fiul lui Ramzan Kadîrov. Tânărul de 17 ani a fost felicitat de liderul Rusiei pentru viitoarea sa căsătorie

08 iun. 2024, 19:42,
BZI.ro, în International

Ramzan Kadîrov a anunțat sâmbătă într-o postare pe canalul de Telegram că fiul său, Ali, în vârstă de 17 ani, s-a întâlnit cu Vladimir Putin. Președintele rus a fost fotografiat îmbrățișându-l pe fiul șefului Ceceniei.

„Prieteni, un eveniment important și de neuitat a avut loc în viața nepotului primului președinte al Republicii Cecene, Ali Kadîrov. A fost invitat la o întâlnire personală de respectatul nostru lider național, Vladimir Vladimirovici Putin”, a scris Ramzan Kadîrov.

„Președintele nostru l-a felicitat pe Ali pentru viitoarea căsătorie, a vorbit despre bunicul său Ahmat-Hadji, cum îl amintește, ce fel de caracter avea și de ce principii a fost ghidat. Vladimir Vladimirovici i-a dat (lui Ali, n.red.) sfaturi înțelepte pentru viitor, sfaturi importante și direcții despre cum să devină folositor pentru marea noastră țară, ce rol important pentru viitorul Rusiei îl joacă tineretul inteligent, activ și patriotic din fiecare regiune, inclusiv Republica Cecenă”.

Ramzan Kadîrov a mai spus că întâlnirea cu președintele l-a inspirat și îl va însufleți foarte mult pe Ali, pentru mulți ani de acum încolo.

În martie 2024, Ali Kadîrov a devenit președintele federației de box a Republicii Cecene și directorul general al clubului sportiv Ahmat. În noiembrie 2023, fiii șefului Ceceniei, Ahmat, Ali și Adam, au primit Ordinul „Daimehkan Siy”, care tradus din cecenă înseamnă „Mândria Națiunii”. Acest ordin este cel mai înalt premiu al parlamentului cecen. În 2023, fiii minori ai șefului Ceceniei, Ali și Adam, au fost văzuți conducând o mașină în Dubai. Acest lucru încalcă legile Emiratelor Arabe Unite, conform cărora poți conduce o mașină de la vârsta de 18 ani. Tot în mai 2024, s-a aflat că Ramzan și Ali Kadîrov au zburat în Uzbekistan, ca parte a delegației ruse pentru negocierile dintre Vladimir Putin și președintele acestei țări, Șavkat Mirziioiev.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *