Cancan

În ciuda celebrității sale, Iuliana Beregoi „lipsește” de pe Wikipedia. Ce spune artista adolescentă despre viața ei sentimentală

Publicat: 25 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
În ciuda celebrității sale Iuliana Beregoi lipsește de pe Wikipedia. Ce spune artista adolescentă despre viața ei sentimentală
La doar 17 ani, Iuliana Beregoi este idolul a milioane de adolescenți

Despre Iuliana Beregoi găsim informații peste tot pe internet, mai puțin pe Wikipedia. Tânăra artistă a reușit ca, la doar 17 ani, să aibă o carieră de succes în muzică și actorie. Recent, serial Lara a fost introdus pe platforma Netflix și este un adevărat fenomen în rândul tinerilor. În primele ore de la lansare, strângând peste 500.000 vizualizări.

Iuliana Beregoi nu este pe Wikipedia

Iuliana Beregoi aspiră să fie un artist complet. La doar 17 ani, ea este idolul a milioane de adolescenți. Pe contul de Instagram, la ora actuală are 1,2 milioane de umăritori. Recent, ea a vorbit pe TikTok despre viața sa sentimentală. Deocamdată, se axează doar pe carieră. Însă dacă ar avea o relație, ar alege să nu se afișeze cu iubitul în public.

Despre videoclipurile postate pe TikTok, Iuliana a mărturisit că sunt în totalitate originale și nu are un model în carieră. Un exemplu de video postat pe TikTok este cel despre cum să mănânci corect căpșuni, peste care a turnat lapte condensat din abundență. În urma acestui video, Iuliana Beregoi a declarat că mănâncă mult din cauza pandemiei și își face griji cu privire la siluetă. Pe site-ul oficial al artistei, fanii pot achiziționa hanorace, tricouri și măști din colecția artistei, dar și căni, brățări și alte obiecte. Cu toate acestea, măștile sunt doar pentru copii și adolescenți între 6 și 15 ani.

Ultimele noutăți din viața artistei Iuliana Beregoi

La doar 17 ani, Iuliana Beregoi este una dintre artistele de top din România, dar și de peste Prut. Recent, ea a urcat pe scena unui mare eveniment muzical – The Artist Awards. În cadrul acestui eveniment, tânăra artistă a câștigat premiul Audience Award. Pe scenă au mai concertat Carla’s Dreams, The Motans, Irina Rimes și Alina Eremia.

Totodată, tânăra artistă este protagonista serialului Lara. Lansat în 2017, este singurul serial românesc difuzat pe Netflix. Filmările s-au desfășurat la Iași. Iuliana s-a simțit comod în fața camerei, datorită profesiei de vlogger. Reținerea textelor a fost singura problemă cu care s-a confruntat pe platou. Cu banii câștigați, recent artista a contribuir la achiziționarea mașinii familiei sale. Invitată în emisiunea Mercur Retrograd, Iuliana Beregoi a dezvăluit că are peste 50 perechi de pantofi și petrece ore întregi în mall, când merge la cumpărături.

Fanii îi sunt prieteni

Iuliana Beregoi își invită fanii să facă parte din Generația Z CLUB. Ca membri, au parte de reduceri, brățară de membru și diplomă. Totodată, au șansa de a lua parte la viitoarele proiecte ale Mixton Music. Prețul brățării variază de la 50 la 60 de lei și poate fi personalizată în funcție de preferințele fiecăruia.

În final, artista de peste Prut își încurajează fanii să își iubească familia, să aibă curaj să își urmeze visele și să fie autentici. Un artist iubit de către public, așa cum este Iuliana Beregoi, cu siguranță merită să aibă o biografie completă pe Wikipedia.

Adauga un comentariu