BZI LIVE

LIVE VIDEO – În lumina reflectoarelor Studioului BZI LIVE este programată o ediție specială! Pasionant, special, interesant și profund pentru generații întregi alături de profesorii şi istoricii Sergiu Enea şi Tiberius Părpăuță – FOTO

Publicat: 08 oct. 2020

Vineri, 9 octombrie 2020, începând cu ora 15.00 în lumina reflectoarelor Studioului BZI LIVE este programată o ediție specială! Pasionant, special, interesant și profund pentru generații întregi! Un dialog de actualitate și cu efecte de substanță pentru întreaga societate alături de doi istorici și îndrăgiți profesori. Este vorba de prof. dr. Tiberius Părpăuță – Colegiul Economic Administrativ Iași respectiv prof. dr. Sergiu-Constantin Enea, managerul Liceului Teoretic Ion Neculce din orașul Târgu Frumos – județul Iași.

Cei doi predau Istoria, unul dintre ei fiind pasionat și de arheologie. Se implica în numeroase proiecte ce-i au mereu în prim-plan pe elevi. Despre rolul predării Istoriei, proiectele pe care le derulează sau urmează să le implementeze, olimpiade și concursuri, schimbarea mentalităților și alte realități educaţionale și sociale se va dialoga alături de cei doi distinși invitați. De asemenea, despre Educaţie în pandemia de COVID-19, școala on-line, probleme, realităţi educaţionale se va mai dialoga cu cei doi interesanţi şi distinşi invitaţi.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu