BZI LIVE

LIVE VIDEO – În Studioul BZI LIVE vor veni conf. univ. dr. Dan Cristian Lesenciuc, directorul Staţiunii de Cercetare Ştiinţifică şi practica studenţeasca „Ion Gugiuman” din Masivul Rarău și prof. univ. dr. Corneliu Iațu, prorector pentru strategie, dezvoltare instituţională şi personal, ambii de la UAIC Iași – FOTO

Publicat: 13 sept. 2021

Marţi, 14 septembrie 2021, începând cu ora 15.00, în Studioul BZI LIVE este programată o emisiune-dialog specială despre un loc aparte, un domeniu fabulos și un eveniment special organizat, în Studioul BZI LIVE alături de geograful, conf. univ. dr. Dan Cristian Lesenciuc, directorul Staţiunii de Cercetare Ştiinţifică şi practica studenţeasca „Ion Gugiuman” din Masivul Rarău și prof. univ. dr. Corneliu Iațu, prorector pentru strategie, dezvoltare instituţională şi personal, ambii de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” (UAIC) din Iaşi. Cei doi sunt: preşedinte – filiala Iaşi respectiv la nivel de întreaga Românie a Societăţii Romane de Geografie (SGR).

De asemenea, cei doi fac parte din colectivul Facultăţii de Geografie şi Geologie din cadrul UAIC. În prim-planul dialogului se va afla Conferinţa Naţională a Societăţii de Geografie din România, derulata la începutul acestei luni la Iaşi, care a avut tema: „S.G.R. 145 de ani dedicaţi ştiinţei geografice”. Pe de altă parte, noutăţi din proiectele şi activităţile pe care le derulează, cercetare vor fi alte repere ale acestei ediţii BZI LIVE.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu