International

În urma prăbuşirii avionului din sudul Chinei, nu a fost găsit nici un supravieţuitor

Publicat: 22 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
În urma prăbuşirii avionului din sudul Chinei nu a fost găsit nici un supravieţuitor
La aproximativ 18 ore de la prăbuşire, un canal TV naţional a anunţat că a fost găsită epava avionului, dar în schimb, nimeni nu mai era în viaţă

Nu a fost găsit nici un supravieţuitor în urma prăbuşirii avionului companiei China Eastern Airlines în sudul Chinei, în care se aflau 132 de persoane la bord.

La aproximativ 18 ore de la prăbuşire, un canal TV naţional a anunţat că a fost găsită epava avionului, dar în schimb, nimeni nu mai era în viaţă. Câteva sute de pompieri şi salvatori au fost implicaţi în eforturile de căutare.

nu a fost găsit nici un supraviețuitor. avion al China Airlines in aeroport
În vârstă de 64 de ani, Lu, un sătean din apropierea locului prăbușirii, care a refuzat să-și dea prenumele, a declarat pentru Reuters că a auzit zgomotul prăbușirii. „A fost ca un tunet!”, a precizat el

Nu a fost găsit nici un supravieţuitor în urma prăbușirii avionului din sudul Chinei

Salvatorii chinezi nu au găsit nici un supravieţuitor! Aceştia au cercetat marți, 21 martie, versanții împăduriți, cu speranțe tot mai mici de a găsi supraviețuitori dintre cele 132 de persoane aflate la bordul unui avion de pasageri al companiei China Eastern Airlines care s-a prăbușit cu o zi înainte în munții din sudul Guangxi.

Presa de stat a raportat ca părți ale avionului Boeing 737-800 au fost împrăștiate pe pantele muntoase carbonizate după primul accident din China în care a fost implicat un avion de linie comercial din 2010 încoace. De asemenea, au fost văzute rămășițe de cărți de identitate, poșete și portofele.

După primele informaţii, se pare că Zborul MU5735 se îndrepta dinspre orașul Kunming, capitala provinciei Yunnan, situat în sud-vestul țării, către Guangzhou, în provincia Guangdong, la granița cu Hong Kong, când s-a prăbușit brusc de la altitudinea de croazieră, cam în momentul în care, în mod normal, ar fi trebuit să înceapă să coboare înainte de aterizare.

nu a fost găsit nici un supraviețuitor, harta geografica a Chinei ce indica locul unde s-a prabusit avionul China Eastern Airlines
Presa chineză a difuzat imagini video luate de pe camera de bord a unui vehicul care aparent arată un avion care se lovește de sol la un unghi de aproximativ 35 de grade față de verticală

Într-o altă ordine de idei, amintim că începând cu următoarele luni, biletele de avion vor fi mult mai scumpe.

Martor: „Avionul nu a emis fum în timpul căderii. A căzut în munți și a provocat un incendiu”

Presa chineză a difuzat imagini video luate de pe camera de bord a unui vehicul care aparent arată un avion care se lovește de sol la un unghi de aproximativ 35 de grade față de verticală. Reuters nu a putut verifica imediat imaginile.

„Avionul a căzut vertical din cer. Deși eram departe, am putut vedea totuși că era un avion. Avionul nu a emis fum în timpul căderii. A căzut în munți și a provocat un incendiu „, a declarat un rezident local.

În vârstă de 64 de ani, Lu, un sătean din apropierea locului prăbușirii, care a refuzat să-și dea prenumele, a declarat pentru Reuters că a auzit zgomotul prăbușirii. „A fost ca un tunet!”, a precizat el.

Presa de stat a descris evenimentul ca fiind „sumbru” și că nu poate fi exclusă posibilitatea ca toți cei aflați la bord să fi pierit. Astfel, un grup de lucru al autorității chineze de reglementare în domeniul aviației a fost trimis la locul accidentului, alături de pompieri și forțe paramilitare.

nu a fost găsit nici un supraviețuitor, ramasite de dupa prabusirea unui avion in sudul Chinei
Presa de stat a raportat ca părți ale avionului Boeing 737-800 au fost împrăștiate pe pantele muntoase carbonizate

Luni seară, vicepremierul Liu He a plecat în orașul Wuzhou din Guangxi pentru a supraveghea eforturile de salvare și ancheta privind accidentul, după o reuniune guvernamentală de urgență.

Mass-media din China a descris locul accidentului ca fiind înconjurat de munți pe trei laturi, accesul fiind asigurat doar de o mică potecă. Totodată, în această săptămână au fost prognozate ploi în zonă, ceea ce va îngreuna puţin cercetările.

Reamintim, salvatorii nu au găsit nici un supravieţuitor în urma prăbuşirii avionului companiei China Eastern Airlines în sudul Chinei, în care se aflau 132 persoane.

Adauga un comentariu