National

Încă o despărțire în showbiz-ul din România. Antonia Ștefănescu și Vincenzo Aiello și-au spus „Adio!”

Publicat: 18 oct. 2021
Antonia Ștefănescu și Vincenzo Aiello
Antonia Ștefănescu și Vincenzo Aiello

Antonia Ștefănescu și Vincenzo Aiello, fostul concurent de la “Chefi la Cuțite”, s-au despărțit. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate după 6 luni de relație.

După divorțul de Andrei Ștefănescu, Antonia părea să-și fi găsit liniștea în brațele lui Vincenzo Aiello. Cei doi au încercat să-și păstreze relația cât mai discretă și și-au trăit povestea de dragoste departe de ochii curioșilor.

Abia la sfârșitul lunii, cei doi și-au asumat relația și au început să se afișeze împreună pe social media. Antonia și Vincenzo păreau extrem de îndrăgostiți, iar în luna iulie fostul concurent de la ”Chefi la cuțite” și-a dus iubita în Italia, ca să-i cunoască familia. Când toată lumea se aștepta să-i vadă în fața altarului… iată că cei doi au pus punct poveștii lor de dragostea. Cea care a confirmat ruptura a fost Antonia, care nu a vrut să dea detalii despre motivele despărțirii.

“Nu e oficial… Nu!”, a răspuns Antonia pentru ciao.ro, în momentul în care a fost întrebată dacă mai este împreună cu Enzo.

Antonia a fost căsătorită cu Andrei Ștefănescu

Antonia a devenit soția lui Andrei Ștefănescu pe 21 septembrie 2019, iar cununia civilă a avut loc în Sinaia într-un cadru restrâns. La un an de la cununie, însă, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Andrei Ștefănescu și fosta lui soție au precizat că se înțeleg foarte bine și vor râmâne în relații amiabile de dragul copilului lor.

”Nu suntem genul de oameni care au avut o relație, se împacă, se despart sau nu. Am înțeles amândoi de ce, e foarte bine așa, chiar se simte foarte bine copilul, e foarte fericit, ne împărțim timpul cu el egal, negreșit vorbim dimineața și seara, oriunde este cel mic, dacă este la mine sau dacă este la el, vorbim zilnic, dimineața și seara. Este un tătic implicat”, a mai spus Antonia.

 

Adauga un comentariu