Local

Încă un accident rutier în municipiul Iaşi! Este al patrulea în doar câteva ore GALERIE FOTO

Publicat: 14 oct. 2020
Accident rutier Lukoil Păcurari. Două autoturisme au fost implicate
Accident rutier Lukoil Păcurari. Două autoturisme au fost implicate

Încă un accident în municipiul Iaşi. Ora şi accidentul în municipiu. În accidentul rutier care a avut loc în urmă cu câteva momente au fost implicate două autoturisme. Se pare că accidentul rutier nu s-a soldat cu rănirea vreunei persoane.

 

Accident rutier in zona Lukoil din Păcurari

Accidentul rutier a avut loc în zona Lukoil din Păcurari. În accidentul rutier au fost implicate doua autoturisme, un autoturism marca Ford şi un autoturism marca Suzuki. Conform informaţiilor de ultimă oră, se pare că vinovat de producerea accidentului rutier ar fi autoturismul Ford cu numere de Cluj. Acesta nu s-ar fi asigurat atunci când a vrut să schimbe direcţia de mers, iar din aceste considerente, autoturismul marca Suzuki l-ar fi acroşat.

Patru accidente rutiere în doar câteva ore la Iaşi

Accidentul produs în urmă cu puţin timp în zona Lukoil din Iaşi nu este singurul eveniment rutier care a avut loc joi, 14 octombrie în municipiu. Încă trei accidente rutiere s-au produs în această zi. Vorbim, din fericire de trei accidente care nu s-au soldat cu rănirea vreunei persoane. Un accident rutier a avut loca în zona Alexandru cel Bun. În accidentul din zona menţionată anterior au fost implicate tot două autoturisme. Din fericire, accidentul rutier nu s-a soldat cu rănirea vreunei persoane.

Tragedie evitată la milimetru în zona OMV din Podu de Piatră. Un carambol a avut loc în zona  sensului giratoriu de la Pod Alexandru. Din aceste considerente, în accidentul rutier au fost implicate aproximativ 4 maşini. Totuşi, întreaga întâmplare s-a soldat doar cu minime pagube materiale.

Şi pe Calea Chişinăului s-a produs un eveniment rutier care, tot din fericire, nu s-a soldat cu pagube omeneşti. Un tramvai şi un autoturism s-au ciocnit pe Calea Chişinăului din Iaşi. Se pare că de vină de producerea accidentului rutier este autoturismul marca Skoda. Acesta nu a fost atent atunci când a încercat să efectueze o manevră de virare la dreapta şi a acroşat un tramvai care circulă regulamentar. Ieşenii care se aflau în transportul public în comun au tras o sperietură sora cu moartă, dar nimeni nu a fost rănit.

De ce se întâmplă atât de multe accidente la Iaşi

Încă de la începutul anului universitar şi şcolar, municipiul Iaşi a fost sub semnul accidentelor. Tot mai multe evenimente rutiere de acest fel se întâmplă în oraş. Acestea s-ar datora numărului tot mai mare de maşini care intră în municipiu.

Vorbim de persoanele care au venit din concediu şi se deplasează spre sau dinspre locul de muncă, vorbim despre persoanele care au venit în municipiul Iaşi pentru continurea studiilor universitare. În altă ordine de idei, s-a observat o creştere a blocajelor din traficul ieşean. Pe anumite artere din municipiu, circulaţia se produce bară la bară.

O altă cauză a agomerarii o constituie şi şantierele care sunt în acest moment în Iaşi. Vorbim despre faptul că pe Bulevardul Tudor Vladimirescu se circulă doar pe o bandă, vorbim despre Staţia Pădurii care este închisă circulaţiei tramvaielor, dar şi despre şantierul dinspre Dancu care a blocat o arteră importantă pentru cei care obişnuiau să meargă spre Dancu, său veneau în oraş pentru a studia sau a lucra.

Adauga un comentariu