Local

Carambol auto în Iaşi. Mai multe maşini au fost implicate într-un accident rutier – EXCLUSIV

Publicat: 14 oct. 2020
carambol la Iași. Mai multe mașini au fost implicate în accidentul rutier
carambol la Iași. Mai multe mașini au fost implicate în accidentul rutier

În urmă cu puţin timp un carambol auto s-a produs în municipiul Iaşi. În accidentul rutier care s-a produs în sensul giratoriu din Podu de Piatră au fost implicate mai multe autoturisme.

Din primele informaţii obţinute de bzi.ro se pare că accidentul rutier nu s-a soldat cu victime omeneşti. Singurele pagube au fost de ordin material.

Este al treilea accident în cursul a doar câtorva ore la Iaşi.

Accident rutier în localitatea ieșeană Miroslava. Carambol cu cinci autoturisme

În urmă cu puţin timp s-a produs un accident rutier la Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii BZI.ro, evenimentul rutier a avut loc în localitatea ieşeană Miroslava, în zona Metro. Cinci autoturisme au intrat în coliziune.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii rutieri şi un echipaj medical. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, ci doar pagube materiale. Accidentul rutier s-a produs probabil pe fondul nepăstrării distanţei regulamentare între autoturisme. FOTO AICI

Accident rutier în cartierul Alexandru cel Bun. Impact între două autoturisme

Miercuri, 14 octombrie 2020, un nou accident s-a produs în Municipiul Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii BZI.ro, incidentul rutier a avut loc în zona restaurantului Familial, din cartierul Alexandru cel Bun.

Autoturismele Mercedes, respectiv Dacia au intrat în coliziune, fiind avariate serios.

Adauga un comentariu