Local

Accident rutier îngrozitor la Iaşi! O femeie s-a stins după ce o bucată de şină de cale ferată a zdrobit-o. Şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat în plin în capcana mortală – EXCLUSIV, FOTO, VIDEO, UPDATE

Publicat: 04 aug. 2022
_____ Vizualizări 16 Comentarii
Accident rutier îngrozitor la Iaşi O femeie s-a stins după ce o bucată de şină de cale ferată a zdrobit-o. Şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat în plin în capcana mortală - EXCLUSIV FOTO VIDEO UPDATE
Încă un accident rutier mortal s-a produs în județul Iași

Încă un accident rutier s-a petrecut în județul Iași, la câteva zeci de minute după impactul de la Lețcani. Vorbim despre un eveniment rutier produs în localitatea Mircești unde un autoturism a intrat într-un cap de pod. Conform datelor existente, persoana este inconștientă.

”Un accident rutier s-a produs în localitatea Mircești din județul Iași. Un autoturism în care se aflau trei persoane a intrat într-un cap de pod. O persoană este inconștientă, un pasager din spate. La fața locului acționează Secția de Pompieri Pașcani și un echipaj de intervenție cu modul de descarcerare, dar și un echipaj de prim ajutor cu personal calificat.” transmit cei de la ISUJ Iași.

Reprezentanții IPJ Iași au trimis detalii despre producerea accidentului rutier.

„La data de 4 august a.c., în jurul orei 08.00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pașcani au fost sesizați despre un accident rutier soldat cu victime omenești, produs pe raza comunei Mircești.

Din cercetările efectuate până în prezent s-a constatat faptul că în accident a fost implicat un singur autoturism, condus de un bărbat de 63 de ani.

În urma accidentului, șoferul a fost rănit, iar o femeie, pasageră în autoturism a decedat.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate”, potrivit IPJ Iasi.

UPDATE 5: Șoferul autoturismului marca Toyota a intrat cu foarte mare viteză în curbă, în apropierea căii ferate. A intrat în coliziune cu o traversă pusă în locul parapetului.

UPDATE 4: Din nefericire, în ciuda eforturilor medicilor, femeia a decedat din cauza leziunilor interne. Aceasta se afla pe locul din spatele șoferului, în momentul producerii accidentului rutier.

UPDATE: Şoferul autoturismului, bărbat de sex masculin, 61 de ani, a fost transportat cu echipajul EPA la spital.

UPDATE: Victima de sex feminin a intrat în șoc cardio-respirator, iar acum se efectuează manevre de resuscitare.

UPDATE: Persoana inconștientă, o femeie de 61 de ani, a fost descarcerată și predată echipajului SAJ sosit la locul evenimentului rutier.

Comentarii
  • Nimic deosebit. Pastrati-va ceva timp pentru urmatorii morti de pe sosele cu articolele aferente. Nimeni nu va schimba niciodata nimic.

  • Eu as invinovati in cazul de fata administratorul drumului. Daca in loc de acea sina de cale ferata era montat un parapet corespunzator, omologat masina ar fi fost ricosata si nu se infingea in acea bucata de fier. Moartea acelei persoane se datoreaza exclusiv celui care a avut tampita idee sa monteze sina de cale ferata in loc de parapet.

  • Capetele de pod si de parapeti, nesemnalizate corect si asezate astfel ca ingusteaza deseori, drumul, au adus si vor aduce muuulte decese pe sosele. Administratorii drumurilor bifeaza semnalizarea, varuindu-le, o data pe an cu var si gata, si-au facut treaba, iau banutul si pleaca multumiti. La prima ploaie nu le mai cunosti.

  • „Omor din culpă”, ar trebui să fie acuzația adusă administratorului drumului!
    Și constituire ca parte vătămată cu 1 miliard de euro deși viața nu are preț!
    Românica furată de către consultanți, primari, diriginți de șantier, executanți!
    ROMÂNICA FURATĂ DE POLITIHOȚI!

  • Oricine este vinovat orice motiv ați găsit mai puțin șoferul și maniera lui de conducere. Putea să fie sau să nu fie parapet, putea să fie un zid de beton sau o pernă de puf, acestea erau în afara carosabilului. Cu ce viteză s-a gândit să treacă peste calea ferată ? Dacă era barieră ? După cum s-a produs impactul sigur autoturismul a intrat în derapare.

  • Domnilor,la aceasta zona cu bariera multe necazuri,inclusiv nefunctionarea corecta a barierelor,cazuri cand auroturism a fost cuprins inre bariere,fara semnalizare culoare rosie,bariere care nu era coborata si un tren facea manevra in zona.De asemenea zona nu este curatata de arbusti,buruieni inalte care obtureaza vizibilitatea conducatorilor auto.Lumminile de semnalizare bariere foarte slabe aproape invizibile pe timp de zi,stare barierelor este deplorabila,carpite, tot felu de bride,furtune de presiune bandajate cu banda izolatoare,etc.Trebuie trimisi in judecata pentru acest eveniment rutier.Nesimtire totala.

  • Sunt vinovati,sa fie cercetati.De asemenea starea deplorabila a zonei de siguranta la trecerea caii ferate,parca e zona parasita.La puscarie.

  • Sunt vinovati,atat administratorul drumului cat si CFR,zona deplorabila,periculoasa ,trafic intens,controale ineficiente de la Politie,etc

  • Calea de rulare peste calea ferata parca e sol selenar,drum forestier ,nu drum judetean,cum se pretinde;sanctiuni aspre tuturor ….

  • Cauza accidentului e viteza prea mare cu care pilotul de raliu de 61 ani a intrat in curba de 90 grade.
    La trecerea cu calea ferata de la Mircesti cum vii dinspre Iugani exista semnalizare, eu trec zilnic de 3-4 ori pe acolo si reduc viteza la 20-30 km/h.
    Daca era un grup de persoane care traversa sau un alt vehicul iesea o tragedie.
    Nenorocitul venea cu prea mare viteza si a pierdut controlul volanului iar masina a derapat.
    Pe acolo trec mii de vehicule zilnic si nu au existat accidente pana acum.
    S-a gasit un dement sa faca raliu si si-a platit inconstienta cu moartea pasagerei.

  • viteza in viraj, se credea cu tractiune spate si avea si pneuri de iarna, dar ce sa stiti voi cei din COMENTARII#@#@#!

Adauga un comentariu