International

Incă un atac armat în Statele Unite ale Americii! 10 oameni au murit împuşcaţi – FOTO, VIDEO

Publicat: 23 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Incă un atac armat în Statele Unite ale Americii 10 oameni au murit împuşcaţi - FOTO VIDEO
Atacul armat din SUA a făcut 10 victime. Oamenii au murit

Un om înarmat a ucis 10 persoane, inclusiv un ofițer de poliție. Atacul armat a avut loc în piaţa King Soopers din Colorado, Statele Unite ale Americii. Atacul din Boulder s-a încheiat cu poliția reținând un suspect rănit, fără cămașă, pe piața King Soopers.

Filmarea a fost transmisă în direct de martori și transmisă pe YouTube. Incidentul a început luni în jurul orei locale 14:30 , când suspectul a intrat în supermarket și a început să tragă. Aproximativ 20 de minute mai târziu, departamentul de poliție Boulder a scris pe Twitter că sunt împuşcături pe o stradă „Active Shooter la King Soopers pe Table Mesa”.

Poliţiştii i-au sfătuit pe oameni să evite zona

Poliția a avertizat din nou oamenii să evite zona într-un alt tweet, aproximativ două ore mai târziu. „NU difuzați pe rețelele de socializare informații tactice pe care le-ați putea vedea”, a adăugat tweet-ul.

Cu toate acestea, o parte din incident a fost filmat de către un trecător care arăta victimele în apropierea magazinului alimentar.

„Nu știu ce se întâmplă … Am auzit împușcături, cineva e jos”, țipă cameramanul. „Există un atacator activ, scapă”. Împușcături pot fi auzite în timp ce el fuge de magazin.

Poliţiştii ajung la faţa locului

Videoclipul continuă, polițiștii ajungând la fața locului și înconjoară piața, iar oamenii alergau pentru a se acoperi şi a se feri de gloanţele care ricoşau în zonă. Imagini aeriene au arătat mai târziu un bărbat, care părea că purta doar pantaloni scurți, fiind luat în cătușe.

Vorbind la o conferință de presă, șeful poliției Boulder, Maris Herold, a confirmat că un suspect se afla în custodie și beneficiază de tratament la spital. „Vreau să asigur comunitatea că sunt în siguranță”, a spus ea. Herold a spus că ofițerul ucis de bărbat este Eric Talley și are vârsta de 51 de ani. Acesta era angajat în departamentul de poliție din Boulder din 2010

 

Atac armat la o săptămână diferenţa

Atacul armat a avut loc la o săptămână diferenţa fată de un altul. Vorbim despre faptul că 8 persoane au murit după ce un bărbat a deeschis focul într-o staţiune din SUA. La acea dată, focurile au fost trase în mai multe zone din staţiune iar poliţiştii au constatat că impuscătorul este una şi aceeaşi persoană:

„Imaginile video de la Centrul nostru de integrare video plasează vehiculul suspectului din județul Cherokee în zonă, în timpul filmărilor noastre din Piedmont Road”, a declarat Departamentul de Poliție din Atlanta într-un comunicat de presă. „Asta, împreună cu dovezile video vizualizate de anchetatori, sugerează că este extrem de probabil că suspectul nostru este același cu cel din Cherokee, care este în custodie. Din această cauză, un anchetator de la APD se află în Cherokee și lucrăm îndeaproape cu ei pentru confirmați cu certitudine cazurile noastre legate. „

Adauga un comentariu