Sport

Încă un român este așteptat la Rangers! Ianis Hagi i l-a recomandat lui Steven Gerrard!

Publicat: 27 iul. 2020
Ianis Hagi i l-a recomandat pe românul Ionuț Nedelcearu lui Steven Gerrard, la Rangers
Ianis Hagi i l-a recomandat pe românul Ionuț Nedelcearu lui Steven Gerrard, la Rangers

Ionuț Nedelcearu a devenit om de bază la Ufa, echipă de pe locul 9 în campionatul Rusiei, dar nu a dus lipsă de alte oferte după plecarea de la Dinamo în 2018.
Fundașul naționalei impresionase la Europeanul din Italia în care selecționata lui Mirel Rădoi a ajuns în semifinale – AS Roma și Brescia s-au interesat de serviciile lui atunci, dar fără ca tratativele să avanseze.

Acum, presa din Rusia susține că jucătorul de 24 de ani ar putea deveni coechipier cu alți doi români la echipe din Europa. Asta, după ce Ianis Hagi i l-ar fi recomandat lui Steven Gerard.

Ionuț Nedelcearu joacă de 2 ani în Rusia

Este vorba despre Rangers, unde este posibil ca Ianis Hagi să-l fi recomandat pe Nedelcearu lui Steven Gerrard, iar acesta să fi vorbit despre asta cu conducerea clubului. Un alt club care-l monitorizează este Nice. Acolo a ajuns în această vară Flavius Daniliuc, un fundaș de origine română crescut de Bayern, unde a devenit prieten cu David Alaba.  La Nice este antrenor celebrul Patrick Vieira, un tehnician căruia îi place să lucreze cu fotbaliști tineri. Interesant este că Nice tocmai a întâlnit pe Rangers, într-o partidă câștigată de scoțieni cu 2-0.

Adauga un comentariu