Actualitate

INCENDIAR! Angajatii de la Spitalul Socola rup tacerea! Managerul Oprisanu si amanta sa au incercat sa scape de dovezi

Publicat: 29 sept. 2016
_____ Vizualizări 14 Comentarii

@ Angajatii din cadrul Institutului de Psihiatrie „Socola” Iasi au decis sa vorbeasca despre situatia extrem de scandaloasa in care a ajuns unitatea medicala, din cauza relatiei create intre managerul Gabriel Oprisanu si asistenta Amalia Iurascu @ Cadrele medicale sustin ca, din cauza tensiunilor formate in jurul acestei relatii si a presiunilor din exterior, Institutul de Psihiatrie a ajuns sub o conducere „dictatoriala” @ Cei doi amanti ar fi pus la cale mai multe schimbari de personal, in asa fel incat sa numeasca pe functii de conducere „oameni de incredere, care pot fi manipulati usor” @ Amenintarile si inscenarile au curs la adresa angajatilor care s-au aratat impotriva atitudinii impuse de cei doi amanti, in Spitalul Socola

Din cauza numeroaselor scandaluri administrative si politice care au lovit in ultima perioada Institutul de Psihiatrie „Socola” Iasi, tensiunile au atins cote maxime, iar angajatii spitalului au decis sa rupa tacerea. Cadrele medicale din cadrul spitalului povestesc faptul ca au ajuns sa traiasca sub semnul dictaturii impuse de cuplul Gabriel OprisanuAmalia Iurascu, care a ajuns sa se impuna prin tot felul de metode nedemne de un institut medical. Aceste scandaluri au atins cote maxime in ultimele luni, iar asta s-a intamplat mai ales dupa aventurile celor doi, petrecute in Bucuresti.

„Persoana care a stat cu Oprisanu si cu Amalia Iurascu la Bucuresti a fost stupefiata de felul in care cei doi isi faceau planuri de schimbare a personalului. El voia sa puna pe functii cheie oameni pe care sa ii poata manipula si impreuna puneau la cale tot felul de jocuri de culise. Cand s-au intors de la Bucuresti, ei erau total schimbati ca si atitudine, nu mai vorbeau cu oricine si au inceput amenintarile. Amandoi au inceput sa mearga pe principiul «dezbina si condu» sau «dezbina si atinge obictivele», iar Amalia a inceput chiar sa loveasca in colegii ei vechi, ii hartuia”, au spus angajatii Institutului de Psihiatrie „Socola” Iasi.

Au incercat sa scape de dovezi

Dupa ce Amalia Iurascu ar fi intrerupt relatiile cu mai toti colegii din cauza aventurii pe care o are cu managerul spitalului, au aparut si amenintarile cumulate cu promisiuni, mai ales in cazul celor care aveau informatii compromitatoare despre relatia amoroasa dintre cei doi. „Oprisanu a incercat sa o cumpere pe o colega care are mai multe informatii compromitatoare cu el si Amalia. A vrut sa o cumpere cu posturi de asistenta sefa pe la diferite pavilioane. Oprisanu voia sa scape de mesajele si de pozele de pe telefonul ei, insa nu a reusit. Apoi a inceput iarasi cu amenintari„, au mai povestit angajatii Institutului Socola.

Cititi mai jos mesajele trimise de Gabriel Oprisanu unei angajate de la Spitalul Socola, in care ii cerea sa scape de informatiile compromitatoare de pe telefon: „Arunca dreaqu telefonul ala in Bahlui. Iti-au eu unul la fel!!! IDENTIC. Cel mai bine pentru toata lumea! Asta e O RUGAMINTE DE A MEA!!!” Angajatii institutului sustin ca mai multe persoane au fost prinse la mijloc intre cei doi, deoarece Oprisanu se folosea de persoane intermediare.

„O alta colega care a fost folosita ca intermediar in relatia dintre Oprisanu si Amalia Iurascu a ajuns victima lor. Ea a fost folosita de cei doi, mai ales de managerul Oprisanu, care ii cerea mereu sa ii ghiceasca in carti despre relatia lui cu Amalia. Avea pe telefon tot felul de mesaje si poze din care reiesea faptul ca managerul si Amalia au o relatie extraconjugala. Oprisanu a facut o diversiune, s-a prefacut ca s-a despartit de Amalia, a pus un jurist sa ii faca niste hartii cu numele colegei, dupa care a chemat-o la el in birou si i-a spus ca o pune pe functia de directoare de ingrijiri. Apoi Oprisanu i-a spus colegei: «gata, e un nou inceput, acum trebuie sa stergi toate mesajele de pe telefon si sa mergem inainte». Ea, fiind mai naiva, a crezut tot si a sters in fata lui mesajele respective. Vreo doua zile a mers mandra prin spital ca va fi sefa, dar dupa aia a aflat ca totul era o pacaleala, Oprisanu si Amalia au facut impreuna planul asta ca sa scape de mesajele compromitatoare. Acum, ei isi bat joc de colega noastra cand o vad prin spital”, au mai spus acestia.

„Nu am avut in viata noastra o asemenea situatie la Socola”

Cadrele medicale din spital mai povestesc cum Amalia Iurascu a fost avertizata de mai multe persoane cu privire la periculozitatea relatiei intre ea si Oprisanu, insa aceasta ar fi ajuns sa-i povesteasca managerului absolut tot ce se barfea intre colegi despre lucrurile urate pe care le facea Gabriel Oprisanu la Socola.

Citeste si:  Mesaje de dragoste fierbinti: Cum vrea managerul unui spital sa-i faca „un bebe” amantei sale

„Amalia a fost avertizata de multe ori. El este genul caruia ii dai un deget si iti ia toata mana. El va pleca in curand dupa ce se termina anchetele, dar ea ce va face? Tot spitalul Socola este sub dictatura, angajatii sunt constransi de amenintarile managerului Oprisanu, iar la un moment dat a spus ca nimeni nu mai are voie sa se invoiasca sau sa faca schimbari de tura. El injura, vorbeste urat. Nu am avut in viata noastra o asemenea situatie la Socola. Din cauza asta s-au trimis sesizari catre Ministerul Sanatatii, in care se aducea la cunostinta situatia creata la Socola, de acest Oprisanu”, au mai povestit cadrele medicale de la Socola.

Ce spune managerul Gabriel Oprisanu

Gabriel Oprisanu sustine ca este o problema personala relatia pe care o are cu Amalia Iurascu. Referitor la „dictatura” instaurata la Institutul de Psihiatrie „Socola” Iasi, managerul spitalului sustine ca au fost facute o serie de modificari in desfasurarea programului de munca in ultima perioada, insa acestea au fost reglementate, motiv pentru care programul va reveni la normal incepand cu data de 1 octombrie.

„Acest program a fost impus dupa un control al ITM, in urma caruia s-a specificat faptul ca angajatii trebuie sa lucreze dupa un program de 12 ore de munca si 24 de ore libere obligatorii. Dupa cel de-al doilea control al lor, am fost obligati sa luam aceste masuri. Inainte se lucra 12 ore cu 12 ore libere. Noi, ca si angajator, nu puteam impune aceasta conditie cu 24 de ore libere, din cauza numarului limitat de personal pe care il avem, iar in urma unor discutii cu Sindicatul SANITAS, am facut o adresa catre minister, prin care am solicitat revenirea la programul normal de 12 ore lucratoare cu 12 libere, iar raspunsul lor a fost afirmativ. Drept urmare, de la data de 1 octombrie revenim la vechiul program. Modificarile de program au facut imposibile si schimbarile de tura, insa aceasta situatie va fi reglementata incepand cu 1 octombrie. Referitor la faptul ca as avea un limbaj neadecvat, va spun ca eu provin dintr-o familie de profesori, iar educatia mea nu lasa fisuri in sensul de a insulta lumea, poate doar in sensul de tonalitate, pentru a-mi impune punctul de vedere ca si manager”, a spus Gabriel Oprisanu, manager al Institutului de Psihiatrie „Socola” Iasi. Amalia Iurascu nu a putut fi contactata pana la inchiderea editiei.

Citeste si:  Dezvaluiri INCENDIARE! Ies la iveala noi amanunte despre povestea amoroasa dintre managerul unui spital si o asistenta

Comentarii
Adauga un comentariu