Actualitate

Incendii la foc automat în municipiu. Mai multe tomberoane au fost incendiate

Publicat: 09 nov. 2019

În ultima perioadă, angajații Inspectoratului pentru Situații de Urgenșă (ISU) au fost solicitați să intervină în mai multe situații. Între 7 și 8 noiembrie, pompierii militari de la ISU au intervenit la stingerea unor incendii, dar și la deblocarea unor persoane din apartamente.

„În data de 7 noiembrie, Detașamentul 2 de Pompieri a intervenit în municipiul Iași, pe strada Hlincea. Intervenția a vizat stingerea unui incendiu de vegetație uscată. Au ars aproximativ 1.000 metri pătrați de vegetație uscată și 500 kg deșeuri menajere. Detașamentul 1 de Pompieri a intervenit și pe strada Canta. S-a intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o platformă cu tomberoane. Au ars patru tomberoane din plastic și aproximativ 800 kg deșeuri. În urma incendiului a fost afectat un autoturism. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise”, au arătat cei de la ISU Iași.

Mai multe intervenții

Pompierii au mai intervenit pe strada Canta, pentru stingerea unui incendiu produs la o platformă cu tomberoane Au ars opt tomberoane din plastic, aproximativ 800 kg deșeuri și 4 metri liniari de gard, din policarbonat. În urma incendiului a fost afectat un autoturism. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise. Detașamentul 1 de Pompieri a intervenit în municipiul Iași și pe str. Stindardului. Pompierii au intervenit la stingerea unui incendiu produs la o platformă cu tomberoane. Au ars patru tomberoane din plastic și deșeurile din interiorul acestora. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise.
Detașamentul 1 de Pompieri a intervenit în municipiu, În Târgu Cucu, pentru deblocarea unei persoane din apartament. Și pompierii au intervenit și pe strada Dimineții, pentru deblocarea unei persoane din apartament. Din nefericre, după pătrunderea în locuință, persoana a fost găsită decedată.loading...

Adauga un comentariu