Local

Incendiu cu o victimă într-un bloc din municipiul Iași! Un bărbat cu probleme de sănătate ar fi dat foc la apartament – EXCLUSIV, FOTO, VIDEO, UPDATE

Publicat: 19 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Incendiu cu o victimă într-un bloc din municipiul Iași Un bărbat cu probleme de sănătate ar fi dat foc la apartament - EXCLUSIV FOTO VIDEO UPDATE
Pompierii au intervenit pentru lichidarea unui incendiu care a izbucnit într-un apartament din municipiul Iași și care s-a soldat cu rănirea unei persoane

În urmă cu puţin timp un incendiu s-a produs într-un apartament din zona Cânta din municipiul Iași. Incendiul la care au intervenit pompierii s-a soldat cu rănirea unei persoane. Pompierii au lichidat în cele din urmă focul.

Un bărbat în vârstă de 38 de ani a ajuns la spital după ce a fost victima unui incendiu care a izbucnit în apartamentul în care locuia.

UPDATE: „Bărbatul se afla în Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Sf. Spiridon din Iaşi. Este conștient, tratat şi evaluat. Este stabil hemodinamic”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, şefa UPU SMURD Iaşi.

Un incendiu s-a produs într-un apartament din municipiul Iași

Conform celor de la ISU, incendiul s-a produs într-un apartament de la etajul 1 al unui bloc de pe stradela Cânta din Iași. La eveniment au intervenit o autospecială de stingere, o autospecială de primă intervenţie, o autospecială de descarcerare dar şi un echipaj de prim ajutor. În interiorul apartamentului a fost găsit un bărbat care a fost scos la timp. Acesta este conştient dar are nevoie de îngrijiri medicale pentru că are simptome de intoxicaţie cu fum şi gaze:

Apel ora 08.12, incendiu apartament, bloc locuit, etaj 1, mun. Iaşi, stradela Cânta, intervine o autospecială de stingere, o autospecială de primă intervenție, o autospecială de descarcerare, EPA, în interior se afla o victima, bărbat aproximativ 38 ani a fost salvată, în stare conștientă cu simptome de intoxicaţie cu fum şi gaze toxice, a fost preluată de EPA. au explicat reprezentanţii ISU Iași.

De la ce a pornit focul

Cauză probabilă de producere a incendiului a fost acțiunea unei persoane iresponsabile pentru a genera un incendiu. Concret, există suspiciunea că o persoană a vrut să dea intenţionat foc la apartament.

Un bărbat în vârtă de aproximativ 38 de ani cu probleme de sănătate ar fi dat foc apartamentului. Acesta are probleme locomotorii și s-ar fi jucat cu mai multe obiecte. Din această perspectivă acesta ar fi dat foc la apartament. Nu se știe cu exactitate dacă a fost intentionaț sau din greșeală. Bărbatul a fost transportat la Spital iar oamenii legii au deschis deja o anchetă penală.

Adauga un comentariu