Local

Incendiu în comuna Vlădeni. Două persoane au decedat după ce au fost cuprinse de flăcări și o alta a fost transportată la spital, după ce o butelie a luat foc – EXCLUSIV, UPDATE, GALERIE FOTO, VIDEO

Publicat: 14 ian. 2022
Incendiu în județul Iași. Două persoane au decedat

În urmă cu puţin timp s-a produs un incendiu la Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii BZI se pare că un apartament a fost cuprins de flăcări în satul Vlădeni, comună Vlădeni, judeţul Iaşi.

UPDATE: Cauza probabilă de producere a incendiului a fost folosirea unui aparat de gatit cu improvizații, susțin reprezentanții ISU Iași.

„Incendiu la un apartament de 50 mp la Vlădeni cu explozia unei buteli. Două persoane au fost găsite carbonizate şi o persoană cu arsuri de grad 2-3 care a primit îngrijiri de la echipajul de Terapie Intensivă Mobila (TIM). Victimele: o femeie de 65 ani (imobilizata la pat) şi un bărbat 68 ani carbonizaţi. TIM-ul a preluat un bărbat de 46 ani cu arsuri grad 2-3 pe 30 la sută din suprafaţa corporală”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, şefa UPU SMURD Iaşi.

UPDATE: Cele două victime erau cunoscute ca fiind consumatoare de alcool, potrivit vecinilor.

UPDATE: Victimele trăiau într-o locuință socială oferită de primărie. La scurt timp după izbucnirea incendiului, au ajuns și reprezentanții primăriei Vlădeni pentru a înlocui geamurile care au explodat din cauza flăcărilor. Aceștia au efectuat și reparații la o țeavă de apă ce a fost afectată, pentru a putea fi reluată distribuirea apei în bloc.

UPDATE: Trupurile neînsuflețite ale celor două persoane au fost găsite în dormitor.

UPDATE: Un vecin a făcut apelul la numărul unic de urgenţă 112.
Conform martorilor, nepotul Marius O. a venit în vizită la apartamentul celor doi din Vlădeni pentru a le schimba butelia. Acesta nu avea instrumentele necesare aşa că a bătut la un vecin pentru a împrumuta o cheie.

Acesta a schimbat butelia, însă nu era strânsă etanș. Acesta a încercat-o cu o brichetă moment în care a luat foc. Nepotul a suferit arsuri după ce i-a luat foc geaca. Celelalte două persoane aflate în apartament au decedat în urma exploziei.

UPDATE: La fața locului s-au deplasat criminaliștii și medicii legiști. Au fost ridicate trupurile neînsuflețite ale lui Adrian O și Valentina G.

UPDATE: Două persoane sunt decedate, un bărbat de 68 de ani și o femeie de 65 de ani. Persoana preluată de TIM este un bărbat de 46 de ani care prezintă arsuri pe 30% din suprafața corporală, arsuri de grd. II și III.

UPDATE: Primele echipaje de intervenție care au ajuns la fața locului sunt cei de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Vlădeni. Din primele informații sunt 2 victime carbonizate, iar o altă victimă a fost preluată de către echipajul de Terapie Intensivă Mobilă. Incendiul este localizat se lucrează la lichidarea acestuia.

Știre inițială

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Judeţean Iaşi ar fi două persoane care au suferit arsuri. La faţa locului se deplasează Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Vlădeni. De asemenea, de la Inspectoratul pentru Situaţii se deplasează doua autospeciale de intervenţie şi stingere, un echipaj de prim ajutor şi un echipaj de Terapie Intensivă Mobila.

„O persoană este cu arsuri şi o persoană pare a fi imobilizata în apartament”, au transmis reprezentanţii ISUJ Iaşi.

Sursă foto: Arhivă.
Comentarii
  • va cam meritati soarta, ca nu vreti sa fiti deloc civilizati . mergi in toata tara si vezi cat de civilizat si cumsecade e romanul

Adauga un comentariu