Local

Incendiu puternic în Târgu Frumos. O mamă şi fiul său și-au găsit sfârșitul împreună: au murit arşi în propria casă – EXCLUSIV

Publicat: 28 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Incendiu puternic în Târgu Frumos. O mamă şi fiul său și-au găsit sfârșitul împreună au murit arşi în propria casă - EXCLUSIV
Incendiu

În dimineaţa zilei de vineri, 28 mai 2021, la ora 3.00, s-a produs un incendiu puternic la Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii BZI se pare că flăcările au izbucnit la o casă din Târgu Frumos.

Din nefericire, două persoane au decedat, o femeie şi un bărbat. Aceştia au suferit arsuri grave şi s-au intoxicat cu fum. Femeia, E.P., în vârstă de 85 de ani, şi-a găsit sfârşitul alături de fiul ei, G.P., în vârstă de 65 de ani.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj de prim ajutor de la Târgu Frumos, un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean de tip C cu medic şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean de tip B, potrivit prof. dr. Diana Cimpoeșu, şefa Unității de Primiri Urgențe SMURD Iaşi din cadrul Spitalului Sf. Spiridon.

„A fost la ora 3:00 în Târgu Frumos un incendiu cu două victime decedate (arsura şi inhalaţie de fum) mama şi fiu: P.E., femeie, 85 ani şi P.G., bărbat, 65 ani. A fost EPA Tg. Frumos, un SAJ tip C cu medic şi SAJ tip B”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu.

Adauga un comentariu