BZI LIVE

LIVE VIDEO – Începe Cupa Iașului la Mountain Bike, ediția a treia! Gabriel Lazăr, managerul evenimentului, Ciprian Vîrnă, reprezentant Young Gym și Cătălin Cojocaru, coordonator Running Iași, discută la BZI LIVE despre competiție – FOTO

Publicat: 12 sept. 2021

Luni, 13 septembrie 2021, de la ora 13:00, în studioul BZI LIVE se vor afla Gabriel Lazăr, manager Cupa Iașului Mountain Bike, Ciprian Vîrnă, reprezentant Young Gym și Cătălin Cojocaru, coordonator Running Iași. Cei trei invitați vor discuta despre Cupa Iașului la Mountain Bike, competiție ajunsă la cea de-a treia ediție și care va avea loc la începutul lunii octombrie.

În cadrul evenimentului se va organiza și concursul de alergare pe distanța de 12km 7Hills Trail și o etapă combinată alergare și ciclism, 7Hills Duathlon.

Cupa Iașului la Mountain Bike-7MTB Real Sports este o etapă din cadrul circuitului „MTB Cupei Moldovei” și își propune să evidențieze importanța asocierii sportului cu petrecerea timpului liber și să încurajeze participarea activă a cetățenilor în comunitate. De asemenea, proiectul urmărește să valorifice potențialul local pentru promovarea Iașului și să-l poziționeze ca un pol important pentru activitățile social-sportive. În cadrul emisiunii moderată de Roxana Caraiman, invitații vor oferi detalii privind organizarea și desfășurarea maratonului.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Tags:
Adauga un comentariu