Diete si regimuri

De ce ar trebui să îți începi ziua cu o banană și un pahar cu apă caldă

Publicat: 20 mai 2020
banana
Incepe ziua cu o banană și apă caldă

Incepe ziua cu o banană și apă caldă! Unii oameni nu pot începe ziua fără să mănânce micul dejun, iar alții nu sunt în stare să înghită nimic dimineața devreme. Faci parte din a doua categorie? Așadar, încearcă să iti începi fiecare dimineață cu un pahar cu apă caldă și o banană. Și chiar dacă de regula luați micul dejun dimineața, îl puteți înlocui cu un pahar cu apă caldă și o banană. Aceasta are beneficii pozitive pentru corpul tău.

Incepe ziua cu o banană și apă caldă!

Începeți în fiecare dimineață cu un pahar de apă caldă și o banană care să vă ajute să slăbiti. Bananele stimulează digestia și ajută la accelerarea metabolismului. Consumul unei banane cu un pahar de apă caldă ajută la digerarea fibrei bananei. Un pahar cu apă caldă este mai bun decât un pahar cu apă rece, deoarece apa fierbinte este deja la temperatura corpului și, prin urmare, nu este neplăcut să o bei pe stomacul gol.

Combinați acest mic dejun cu o dietă sănătoasă in restul zilei, faceți suficiente exerciții fizice, beți alcool cu ​​moderație și veți observa că acest lucru stimulează pierderea în greutate. Mâncatul unei banane dimineața are avantajul de a da o senzație de sațietate de durată. În plus, acest lucru blochează parțial absorbția carbohidraților.

Incepe ziua cu o banană și apă caldă!

O banană are un nivel ridicat de zahăr, iar unele persoane (de exemplu, diabeticii) trebuie să fie atente la consumul lor. Dacă faci exerciții fizice și mănânci sănătos, atunci următoarele efecte vor apărea în corpul tău dacă mănânci două banane pe zi.

Obțineți mai multă energie

Carbohidrații din banane vă oferă mai multă energie, deoarece energia este absorbită lent. Pe de altă parte, gustările îndulcite cu zaharuri granulate vor oferi un impuls de energie la început, care se va diminua rapid.

Mai puține crampe musculare

Te-ai trezit vreodată în miez de noapte din cauza unei crampe? Puteți opri acest lucru consumând banane. Conțin niveluri ridicate de potasiu, ceea ce vă asigură că mușchii nu se vor contracta atât de repede.

Mai puține arsuri la stomac

Ai deseori arsuri la stomac? Atunci banana este cel mai bun prieten al tău. Când este consumată la începutul unei arsuri la stomac, o banană calmează imediat neutralizând acizii din stomac.

Combate anemia

Aveți deficit de fier? Puteți remedia acest lucru consumând banane. Bananele sunt bogate în fier și ajută la creșterea globulelor roșii.

O mai bună funcționare a intestinelor

Ai probleme să mergi la baie? Deci, mănâncă o banană. Deoarece bananele sunt bogate în fibre, consumul în mod regulat poate ușura mișcările intestinale.
Adauga un comentariu