National

Incident armat în plină stradă în Constanța! Un bărbat a fost împușcat de mai mulţi tineri

Publicat: 17 mart. 2021
Un bărbat a fost împușcat în plină stradă în Constanța Sursă foto: Ziua de Constanța

Scene desprinse din filme pe străzile din Constanța unde un bărbat a fost împușcat de mai mulţi tineri. Incidentul armat a fost cauzat de faptul că bărbatul a intervenit într-un conflict în care erau implicaţi mai mulţi tineri.

Bărbatul este tatăl unui dintre cei implicaţi în conflict şi a fost transportat de urgentă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgență Constanța pentru a primi îngrijiri medicale

Un bărbat în vârstă de 45 de ani a fost împuşcat cu un pistol cu bile

Incidentul s-a produs în municipiul Constanța și bărbatul care a fost împuşcat cu un pistol cu bile a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Potrivit unui comunicat emis de oamenii legii, bărbatul în vârstă de 45 de ani este tatăl unuia dintre tinerii care au fost implicaţi în conflict şi a fost împuşcat în momentul în care încerca să aplaneze întregul eveniment. Totuşi, pistolul nu conţinea bile de cauciuc sau muniţie reală ci era un pistol de tip airsoft.

“Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au stabilit că incidentul a avut loc la intersecţia străzilor Bravilor cu Luptători din municipiu, în urma unui conflict spontan între trei tineri. La un moment dat, când tatăl unuia dintre aceştia ar fi intervenit, un tânăr ar fi tras asupra bărbatului, de 45 de ani, cu un pistol airsoft cu bile. Persoana vătămată a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru a i se acorda îngrijiri medicale de specialitate”, se arată în comunicatul IPJ Constanţa.

Victima poate depune plângere penală

În altă ordine de idei, oamenii legii investighează întreg evenimentul şi au explicat că victima poate depungere o plângere penală în 90 de zile. Poliţiştii continuă cercetările şi vor stabili cu exactitate ce s-a întâmplat pe stradă din Constanța dar şi împrejurările conflictului spontan. Aceştia au deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violențe
Adauga un comentariu