National

Incident în Bacău. Un șofer de autobuz a fost încătușat pentru că nu avea mască – VIDEO

Publicat: 02 iul. 2020
Incident în Bacău. Un șofer de autobuz a fost încătușat pentru că nu avea mască - VIDEO
Un șofer de autobuz a fost încătușat pentru că nu avea mască

Incident în Bacău. Un șofer de autobuz a fost încătușat pentru că nu avea masca. Întâmplarea de-a dreptul șocantă a avut loc în municipiul Bacău, în plin trafic.

Incident în Bacău. Un șofer de autobuz a fost încătușat pentru că nu avea mască de protecţie

Polițiștii au încătușat un șofer de autobuz pe motiv că nu avea mască. Totul s-a petrecut sub privirile călătorilor, care au rămas singuri în mijlocul de transport.

“Incredibil ce s-a putut întâmpla astăzi, în Bacău. Un șofer de autobuz a fost încătușat de Poliția locală pentru că nu purta mască! Șoferul a fost dat jos din autobuz, i s-au pus cătușele și a fost băgat în duba poliției. Călătorii din autobuz au fost oripilați de această întâmplare.”, a scris un băcăuan.

Culmea, unul dintre polițiștii care i-au pus cătușele omului nu purta nici el mască. Dar de ce m-ați oprit domnule, spuneți-mi și mie, vă rog frumos”, este auzit strigând disperat șoferul de autobuz.

Martorii prezenți la fața locului spun că acesta a fost un abuz al poliției. „Nu vă e rușine!”, se aud oamenii țipând la polițiști. O altă doamnă care a intervenit în scandal a fost legitimată de oamenii legii.

Scandal în fața unui hipermarket. Un bărbat a fost încătușat că ar fi refuzat să i se ia temperatura

Scandal în fața unui hipermarket din sectorul 5 al Capitalei. Un bărbat a fost încătușat de polițiști, pe motiv că ar fi refuzat să i se ia temperatura la intrarea într-un Kaufland din cartierul Ferentari, se arată într-un clip video de pe Youtube.

În imagini se observă cum bărbatul e pus pe capota mașinii de trei polițiști, în timp ce oamenii din jur strigă la ei să îl lase în pace.

„Un cetățean român a fost încătușat pentru că a refuzat să fie termoscanat la intrarea în magazin”, se arată în descrierea clipului postat pe YouTube.

Noi imagini apar după scandalul de miercuri de la un supermarket din Capitală, acolo unde un bărbat a făcut scandal, după ce a refuzat să fie termoscanat la intrarea în magazin. Paznicii au chemat polițiștii și a fost nevoie de 3 echipaje pentru ca omul să fie încătușat și să fie dus la secția de poliție.

Ce a precizat Poliția Capitalei

”La data de 19 mai a.c., prin apel 112 a fost sesizat un scandal în derulare, într-un centru comercial din sectorul 5. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 24 Poliţie, care au identificat trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie, care se manifestau violent, pe motiv că nu li s-ar fi permis accesul în magazin, deoarece au refuzat termoscanarea”, a transmis, joi, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că, la momentul în care poliţiştii le-au solicitat să se legitimeze, persoanele au refuzat, au devenit recalcitrante şi au manifestat un comportament agresiv, fapt pentru care au fost imobilizate şi conduse la sediul subunităţii de poliţie.

”Persoanele au fost sancţionate contravenţional, conform prevederilor Legii nr. 61/1991, pentru refuz de legitimare, provocare de scandal şi împiedicarea intervenţiei poliţiştilor în îndeplinirea obligaţiilor de serviciu”, a mai transmis Poliţia Capitalei.

Pe durata stării de alertă, persoanele sunt obligate să poarte mască de protecţie în spaţiile închise, iar accesul în magazine, instituţii şi alte locaţii închise se face după ce se măsoară temperatura.

Comentarii
  • Pe astia din Iasi de la CTP nui Mai vede nimeni sa ii amendeze, nici Politia, nici conducerea si nici macar Cirica, iar daca faci reclamatie la marele CTP te suna unul dupa 3 zile si iti spune ca mijlocul de transport nu are camere si nu se poate dovedi ca soferul nu purta masca si ca poate fi doar o rautate din partea noastra a reclamantilor.

  • mililia locala e plina de putori care nu isi merita salariu ,idihoti si curupti e putin spus ,trebuie dati afara toti !

Adauga un comentariu