National

Incident revoltător! Un copil nu vrea să mai meargă la școală pentru că o profesoară l-ar fi umilit atunci când i-a dăruit un mărțișor

Publicat: 02 mart. 2021
Copil trist
Copil trist

Un băiețel de clasa a treia nu își dorește să mai meargă la școală din cauza profesoarei sale. Se pare că acesta a fost umilit de către femeie atunci când i-a oferit un mărțișor, iar acum cel mic se teme de o nouă întâlnire cu aceasta.

Incidentul s-a întâmplat într-o școală din comuna Slobozia. Imediat după ore, copilul a mers plângând la părinții săi și le-a spus că nu vrea să se mai întoarcă la școală. Acesta a povestit că atunci când i-a oferit profesoarei mărțișorul pe care chiar el îl confecționase, femeia a reacționat dur și l-ar fi umilit în fața clasei. Potrivit spuselor celui mic, profesoara a comentat faptul că a primit un mărțișor făcut, ci unul cumpărat, spunând că băiețelul nu ar avea bani și că mărțișorul este urât.

Astfel, după acest episod copilul a spus că nu vrea să se mai întoarcă la școală și că îi este frică de o nouă întâlnire cu profesoara. Prinții copilului s-au arătat foarte deranjați de episod și au reclamat incidentul conducerii școlii, care au decis că nu se impune o cercetare disciplinară, iar cel mic exagerează.

Profesoara a negat incidentul

Profesoara a negat cele întâmplate și a spus că lucrurile au stat complet diferit. Cadrul didactic a susținut că nu l-a jignit pe elev. Mai mult, învățătoarea spune că băiețelul s-ar fi dus cu o ciocolată și un mărțișor și i-ar fi spus că nu trebuia să dea banii și pe mărțișor și pe ciocolată, iar copilul ar fi interpretat greșit cuvintele sale.

Mai mult, profesoara a spus că băiatul este unul cu nevoi speciale și că îi este greu să lucreze cu el, copilul având diagnostic de hiperactiv.

După ce a auzit explicațiile învățătoarei, tatăl a cerut școlii să îl lase să meargă la ore cu băiatul. Sau chiar să stea pe holul școlii în cazul în care elevul ar avea o ieșire nepotrivită. Conducerea școlii a aprobat acest lucru.

Comentarii
Adauga un comentariu