Titlurile zilei

Incredibil! Această fetiță din Iași a rămas însărcinată cu un puști din vecini de care s-a îndrăgostit nebunește. La 12 ani a renunțat brusc la copilărie (EXCLUSIV)

Publicat: 05 iul. 2022
_____ Vizualizări 13 Comentarii
Incredibil Această fetiță din Iași a rămas însărcinată cu un puști din vecini de care s-a îndrăgostit nebunește. La 12 ani a renunțat brusc la copilărie EXCLUSIV
La doar 14 ani, Larisa a rămas însărcinată cu iubitul său Daniel, și tot minor. Familia copilei din Iași este disperată

Larisa, o copilă de doar 14 ani a rămas însărcinată! Familia acesteia este disperată. Daniel, și el minor, este iubitul fetei și viitorul tată. Minora nu vrea să păstreze copilul

O minoră din comuna Țibana, Iași a rămas însărcinată la vârsta de doar 14 ani, cu iubitul său, și el minor. Familia Larisei este disperată și îl acuză pe Daniel, iubitul copilei, de corupere de minori. Elena Grigoraș, mama minorei, nu vrea să păstreze copilul și speră că nu e prea târziu pentru avort.

„Noi știam că se vede cu un băiat, dar nu ne-am gândit niciodată că se va ajunge aici. E prea mică să fie mamă și nici nu vreau să aud de copilul asta, pentru că eu nu am cu ce să îl cresc și nici ea nu și-l dorește. Noi trăim din alocațiile celor 7 copii ai noștri și nepoți. Eu vreau să-l dau pe băiatul acesta pe mâna poliției, pentru că el e cel mai vinovat. El e mai mare, trebuia să aibă grijă. Tot din vina lui a fugit de acasă. Ne a spus că merge să ia un colet și nu s-a mai întors. Am anunțat poliția și ei au găsit-o la el, tocmai în Vrancea, și a adus-o acasă. Nu știm ce să facem”, a declarat Elena Grigoraș, mama minorei gravide.

Larisa, minora gravidă din Iași, nu vrea să păstreze copilul

Reporterii BZI au mers să discute cu familia fetei, iar pe aceasta au găsit-o alături de mama sa la dispensarul din comuna. Cele două așteptau să intre la medic să vadă exact în câte luni este însărcinată Larisa, și dacă se mai poate face avort. Parcă nerealizând  gravitatea situației, Larisa stătea într-un colț, pe o bancă, și zâmbea. Copila a mărturisit că nu a fost vorba despre un viol și că ea îl iubește pe cel cu care a rămas însărcinată.

„Noi eram de 2 ani împreună și el e de la noi din sat. Nu m-a forțat să plec la el, eu am vrut. Nu a fost viol, eu mi-am dorit. Nu vreau copilul, vreau să-l scot, să-l arunc. Am 14 ani, am terminat clasa a 7-a și intru în clasa a 8-a. Acum, eu nu mai sunt cu el, ne-am despărțit”, a povestit Larisa.

O altă minoră a rămas însărcinată după ce a fost violată de unchiul său

În edițiile anterioare, reporterii BZI au prezentat cazul unei alte minore din Iași care a rămas însărcinată și a născut, după ce a fost violată de unchiul său. Mihaela avea doar 15 ani când a fost violată. Copila a rămas însărcinată și a născut, după ce a fost violată chiar de unchiul său, Constantin Cojocaru, în vârstă de 34 de ani. Ororile au avut loc în comuna Probota din județul Iași. Mihaela nu și-a revenit nici acum din șoc. Fata care avea 15 ani când a fost violată de fratele mamei sale a ascuns totul. Irina Trif a aflat prin ce a trecut fiica ei și că este însărcinată abia când copila a născut. Povestea teribilă a ieșit la iveală în fața medicilor.

După ce adolescenta a născut în luna februarie 2021 la Maternitatea „Cuza Vodă” din Iași, cadrele medicale au aflat că aceasta a fost abuzată sexual de propriul unchi. Povestea Mihaelei este asemănătoare cu cea a Larisei, minora ieșeancă de 14 ani care a rămas gravidă.

Comentarii
  • Si Protectia Copilului ce face? Marletele ala de Ovidiu de la Primaria Tibana ce a facut ca stie si familia de betivani de laDomnita ?

  • wei Daniele, vezi ce se intampla daca nu-ti tii prohapul inchis…Cartea nu ti-a placut, maica-ta te-a lasat de capul tau si uite unde ai ajuns.

  • ProtectiaCopilului, iesiti din birouri.Ambele familii au si alti copii, ce educatie credeti ca le da? Se vede, nu? Ovidiu de la Primarie face servici cand are chef ca primaru Rotaru face la fel.
    I-auzi la aia care isi zice mama, cica ei traiesc din alocatiile copiilor si nepotilor. Ia sa-i ia Protectia sa vedem ce fac, mor de foame?

  • Mai terminati cu lacrimogenele !, despre ce vorbim ? despre o anumita etnie care traditional traiesc din banii vostrii, se puiesc in draci, si ”fetita” mititica se ardea si se babardea de la 12 ani !, asta si altele de teapa ei la nici 30 de ani sunt bunici tot pe social iar voi sa nu aveti nici timp de facut copii, de relaxare si va duceti dreacu ca prostii la munca sa va rupeti spatele muncind sa ridicati produsul intern brut sa manince si gura astora inutili societatii

  • Stimati culegatori sau cum va ziceti voi acum, in trecut linotipisti, corectori dragi, cum de in articolul de anunt fata avea 12 ani iar cand l-am deschis 14???

  • Agripino, mai citeste o data, de doua ori pana pricepi. De la 12 ani si-o trage si dupa 2 ani, a ajuns la 14. Acum pricepi explicatia?

Adauga un comentariu