Titlurile zilei

INCREDIBIL! O asistentă medicală a dat buzna în biroul managerului și a provocat un scandal imens! Aceasta a încercat să-l instige – GALERIE FOTO

Publicat: 15 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Situație incredibilă într-un mare spital din Iași! O asistentă a dat buzna în biroul managerului și a încercat să provoace un întreg scandal. Colectivul medical este terorizat de mai mulți ani de atitudinea acestor două asistente. Iată ce s-a întâmplat în birou și cum a încercat acest cadru medical să provoace un conflict. Colegii spun că tot ce urmăresc este un post de conducere și că nu-și îndeplinesc atribuțiile de serviciu

O situație cel puțin hilară a avut loc în cursul zilei de ieri într-un mare spital din Iași, când o asistentă medicală a dat buzna în biroul managerului. Totul s-a întâmplat la Institutul de Psihiatrie „Socola” din Iași, iar în tot scandalul a fost implicată o asistentă medicală, reclamată în repetate rânduri de către colegi pentru că afectează imaginea unității medicale. Este vorba despre Lola Mitrică, despre care mulți colegi susțin că, de-a lungul anilor, a încercat doar să influențeze în mod negativ activitatea spitalului. Mai mult, împreună cu asistenta medicală Mirela Popeanu, aceasta încearcă să discrediteze corpul medical doar pentru că nu li s-a acceptat să ocupe anumite funcții fără a susține un concurs pe post.

Este incredibil ce face o asistentă de la „Socola” în loc să aibă grijă de pacienți

După ce au încercat diverse provocări la adresa conducerii Institutului „Socola” și au trimis la ministerul Sănătății chiar o așa-zisă demisie a managerului, cele două asistente care au pozat în „avertizori de integritate” într-un reportaj difuzat recent, continuă să defăimeze Institutul. Cele două angajate aduc grave pejudicii actului medical desfășurat în cadrul spitalului.

Colegii susțin că, în loc să aibă grijă de pacienți și să se preocupe de îngrijirea acestora, una dintre asistente, Lola Mitrică, a încercat joi, 14 noiembrie, o nouă provocare la adresa managerului Institutului. A intrat peste el în birou și a început să-i adreseze injurii, fără nicio legătură cu activitatea Institutului sau cu activitatea medicală, iar în momentul în care a fost rugată să părăsească biroul, a manifestat o atitudine de mahala, țipând cât o ținea gura și pozând în victimă. Managerul a fost șocat de atitudinea asistentei Mitrică și a rugat-o să părăsească încăperea.

Asistenta Lola Mitrică nu este la prima manifestare de acest gen, povestesc colegii. Cu circa două luni în urmă, aceasta ar fi urmărit și filmat o altă angajată a Institutului, pe care a bruscat-o și căreia i-a adus injurii, după care, din nou, a încercat să pozeze în victimă. Cercetările ulterioare au demonstrat că Lola Mitrică a mințit cu nerușinare în încercarea disperată de a-și defăima o altă colegă. Toată această urmărire s-a desfășurat în timpul în care Lola Mitrică trebuia să fie în pavilion și să aibă grijă de pacienți.

Au trimis o demisie falsă la Ministerul Sănătății

Cele două asistente medicale, care pozează în avertizori de integritate, au întrecut orice limită începând cu anul 2017. Atunci, acestea au trimis o demisie falsă, semnată de către managerul Institutului, chiar la Ministerul Sănătății. Ulterior, în momentul în care conducerea unității medicale a luat la cunoștință acest lucru, situația a fost clarificată, iar demersul celor două asistente nu a fost luat în considerare. De-a lungul anilor, pe numele celor două asistente, Lola Mitrică și Mirela Popeanu, s-au adunat numeroase plângeri, mai ales din partea colegilor. Acestea sunt acuzate de faptul că nu prestează serviciile pentru care sunt plătite și pozează doar în avertizori de integritate.

Mai mult, unii colegi au afirmat, fapt relatat de Cotidianul „Bună Ziua Iași” într-o ediție anterioară, că sunt gata să intre în grevă din cauza atitudinii pe care cele două o abordează. Colegii sunt puși în situația de a lucra sub stres, deoarece Mitrică și Popeanu umblă din salon în salon să le filmeze. Prin natura meseriei, asistentele Mitrică și Popeanu ar trebui să își desfășoare activitatea la patul bolnavului, activitate pentru care primesc salarii consistente. Cele două asistente nu ar trebui să mai lucreze în acest spital unde pacientul are nevoie de o atenție sporită din partea personalului medical.

Adauga un comentariu