Local

Incredibil! Probleme mari pentru deputatul scandalagiu Marius Bodea: „Du-te și dă-ți câteva palme”

Publicat: 19 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Incredibil Probleme mari pentru deputatul scandalagiu Marius Bodea Du-te și dă-ți câteva palme

Unul din cei mai scandalagii parlamentari ai Iașului a ajuns să fie luat la rost tocmai de cei pe care încearcă să-i prostească pentru a câștiga capital electoral. Deputatul liberal Marius Bodea a scormonit un proiect legat de implementarea gratuității pe transportul public în municipiul Iași. Fiind un subiect de campanie electoral, nesustenabil, deputatul zero Marius Bodea a ajuns să fie luat la rost de ieșeni. Liberalul se face din nou de râs după ce recent, cu aceleși proiect, a mutat o capitală europeană într-o alță țară și a promovat un titlu de film drept oraș

Dezastru total în curtea deputatului liberal Marius Bodea. Unul din cei mai slabi demnitari din acest mandat din Parlamentul României, liberalul Marius Bodea încearcă să căștige din nou capital electoral și scormonește tot felul de idei nesustenabile pe piață pentru a lua ochii ieșenilor. Povestea prezentată de deputatul zero, cu gratuitatea pe transportul public local, nu a luat ochii ieșenilor, ci dimpotrivă. Foarte mulți locuitori ai municipiului i-au cerut explicații pentru prostiile debitate. Nu este pentru prima dată când Marius Bodea iese public cu tot felul de aberații, fără ceva concret în spate.

De aceea ieșenii l-au taxat extrem de dur.

„Hai că furi curent. Nici mamaia de 80 de ani nu crede ce spui”- Marian Lungu

„Campanie, campanie, campanie. De vorbe goale suntem sătui”- Anita Anita

„Hai lasă-ne, nu ne mai aburi, Marius Bodea. Noi nu avem bani cu ce plăti salarii decente pentru întreținerea tramvaielor și plata salariilor șoferilor și vatmanilor de pe autobuze și tu faci gratuitate pe transportul public al Iașului? Măi omule, trezește-te, ori poate fraierii te vor crede și te vor vota primar. Du-te mai degrabă în oglindă, uită-te și dă-ți câteva palme”- Lazăr Nechita.

Propagandă a la Bodea

Alți ieșeni au arătat că totul nu este decât o propagandă mincinoasă din partea liberalului.

„De care analize și la care laborator? Vrem și noi. Propagandă mincinoasă, atâta timp cât căpușele de tot felul nu vor dispărea, nu vom avea nimic gratuit”- Marian Caraban.

„Cu mesajul acesta ați pierdut credibilitatea, care oricum era șubredă, a cel puțin jumătate din cei care vă susțineau”- Ștefan.

„Ar fi interesant de văzut «analizele» făcute de dvs.”- Gică Chirilă.

„Uau, ce gogoașă umflată și gustoasă. Povești. Lasă-ne”- Vasile Baran.

„Domnule Bodea, ai terminat autostrada? Acum ai alt obiectiv la fel de măreț și sustenabil? Metodele astea ieftine de manipulare/prostire nu vor ține într-un centru universitar ca Iașul. Dă-i matale înainte, așa cum ai învățat cu doctrina liberală”- Ionuț Butnariu.

„Cu astfel de mesaje nici în 2030 nu ajungi primar”- Emil Ionașcu.

S-a făcut de râs

Și asta nu a fost tot. Pentru a-și promova proiectul cu transportul public gratuit, Marius Bodea a încercat să dea o serie de exemple din unele orașe europene. Numai că explicațiile i-au ieșit exact pe dos și s-a făcut de râs în fața marelui public. Marius Bodea a vrut să explice cum va implementa transport public gratuit în oraș, dar a eșuat lamentabil. Astfel, în opinia lui, orașul Tallinn se află în Slovenia, și nu în Estonia. Cum un necaz nu vine niciodată singur, la fel ca și prostia, Marius Bodea și-a continuat discursul penibil și a oferit ca exemplu un titlu de film istoric, „Dunkirk” (film de război din 2017), drept oraș sustenabil pentru transport public gratuit.
Acesta este Marius Bodea, un personaj șters, lăudăros și care se visează de patru ani încoace primarul municipiului Iași.

Adauga un comentariu