Frumusete

Îndepărtarea părului cu lama: trucul perfect care protejează pielea

Publicat: 25 dec. 2020
picioare epilate femeie
Pentru a ajuta pielea să-și păstreze supletea și netezimea chiar și în timpul epilarii cu lama, atunci tot ce trebuie să faceți este să folosiți ulei!

O revoluție pentru pielea sensibilă. Asta promite acest sfat de epilat, foarte ușor de urmat acasă! Descoperă-l.

Cine nu a simțit o senzație de arsură în timpul sau după epilarea cu lama? Acest sfat de frumusețe ar trebui să vă ajute să vă recâștigați confortul în timpul unei sedinte de îndepărtare a părului nedorit. Multe mărci de pe piață încearcă să facă acest moment mai puțin dureros pentru piele. Astfel, spumele, cremele și alte produse sunt prezente peste tot in baile noastre. În timp ce unele dintre aceste tratamente vă pot oferi confort, există un sfat de frumusețe care funcționează întotdeauna și lasă pielea să se simtă moale și hidratată.

Îndepărtarea părului: acest truc simplu revoluționează epilarea cu lama

Pentru a ajuta pielea să-și păstreze supletea și netezimea chiar și în timpul epilarii cu lama, atunci tot ce trebuie să faceți este să folosiți ulei! Da, ai citit bine, uleiul îți poate salva pielea. Cum? Începeți prin a vă exfolia pielea cu un exfoliant de casă sau cumpărat din magazin pentru a îndepărta pielea moartă. Apoi, pe pielea umedă, aplică uleiul și masează-ți picioarele. Apoi epilați. Alegeți de preferință un aparat de ras cu mai multe lame pentru un rezultat precis. În timpul epilarii, nu uitați să clătiți sau să ștergeți instrumentul, astfel încât lamele să nu fie pline de ulei și păr. De ce să alegi uleiul? Uleiul are un avantaj imens față de cremele de ras: de îndată ce ați terminat indepartarea parului, bariera de protecție a pielii este protejată. Nu veți elimina uleiul natural de pe piele, care va fi deja hidratata. În plus, uleiul este un produs ideal pentru hrănirea pielii după bărbierit (și zilnic), deoarece este natural și nu riscă să irite pielea.

Adauga un comentariu