Titlurile zilei

Îndrăgostită până peste cap de un bărbat cunoscut pe Facebook, o ieșeancă și-a părăsit soțul și cele două fetițe și a dispărut fără urmă: „E măritată cu altul. Nu știu cu ce am greșit eu să am o asemenea soartă!” – FOTO

Publicat: 02 mart. 2024
_____ Vizualizări 53 Comentarii
Îndrăgostită până peste cap de un bărbat cunoscut pe Facebook o ieșeancă și-a părăsit soțul și cele două fetițe și a dispărut fără urmă E măritată cu altul. Nu știu cu ce am greșit eu să am o asemenea soartă - FOTO
Victoria Antonela Părălește, o tânără în vârstă de 24 de ani, și-a părăsit soțul și cele două fetițe și a plecat cu un bărbat cunoscut pe Facebook

Victoria Antonela Părălește, o tânără în vârstă de 24 de ani, și-a părăsit soțul și cele două fetițe și a plecat cu un bărbat cunoscut pe Facebook. Timp de mai bine de 2 săptămâni, Cristi Părălește nu a știut nimic despre ea, dar joi, 29 februarie 2024, a aflat că tânăra și-a refăcut viața.

Victoria Antonela Părălește și-a părăsit soțul și cele două fetițe pentru un bărbat întâlnit pe Facebook

Cristi Leonardo David si sotia sa
Timp de mai bine de 2 săptămâni, Cristi Părălește nu a știut nimic despre soția sa

Pe 12 februarie 2024, Victoria Antonela Părălește a dispărut fără urmă de la domiciliul său, din comuna Miroslava, județul Iași. Soțul său, Cristi Leonardo David (41 de ani), s-a gândit inițial că tânăra a plecat cu un bărbat cunoscut pe Facebook, deoarece aceasta obișnuia să flirteze cu anumiți necunoscuți. Acestuia i se părea însă ciudat că Victoria Antonela nu a luat legătura nici măcar cu mama sa, pentru a o asigura că este bine. Cristi Părălește a luat în considerare și variata ca femeia să fi fost mințită și traficată.

„Soția mea și-a făcut aplicații de matrimoniale, am prins-o de mai multe ori, vorbea cu bărbați, trimitea poze la unul, la altul. Asta se întâmpla acum o lună și jumătate. Ea a ținut, probabil, legătura cu respectivul, vorbea cu mai mulți, dar cred că cu unul a continuat să țină legătura după ce am prins-o eu. S-o fi îndrăgostit. Ea e și mai tânără, are 24 de ani. Nici ăla cu care vorbea ea nu era tânăr, tot așa, vreo 37-38 de ani. Soția nu a mai luat legătura cu nimeni, nici cu mama ei, nici cu copiii. Mă gândesc să nu i se fi întâmplat ceva rău, cred că măcar îi trimitea mamei ei un mesaj ceva. Să nu fi căzut într-o filieră de prostituție, eu știu…”, a mărturisit Cristi Părălește la două zile după ce soția sa l-a părăsit.

Cristi Leonardo David cu sotia sa
Joi, 29 februarie 2024, bărbatul a aflat că tânăra și-a refăcut viața

Tânăra și-a anunțat soțul că nu se va întoarce acasă

Cristi Leonardo David si sotia sa
Văzând că zilele trec și soția sa nu mai dă niciun semn de viață, Cristi Părălește a apelat la ajutorul poliției, iar soția sa a fost dată în urmărire națională

Văzând că zilele trec și soția sa nu mai dă niciun semn de viață, Cristi Părălește a apelat la ajutorul poliției, iar soția sa a fost dată în urmărire națională. Astfel, speriată, probabil, Victoria Antonela Părălește a luat legătura cu tatăl fetițelor sale și l-a anunțat că nu are de gând să se întoarcă acasă. Cristi Părălește trebuie acum să se ocupe singur de creșterea celor două fetițe pe care le are cu tânăra, care au 3 ani și jumătate, respectiv 5 ani. Bărbatul mai are doi băieți dintr-o căsătorie anterioară.

„Am găsit-o pe soția mea, m-a sunat aseară. E măritată cu altul aici, în Iași, cu un bărbat din Hârlău. Nu vrea să mai știe nimic de mine și nici de copii. Nu știu cu ce am greșit eu să am o asemenea soartă”, a declarat Cristi Părălește.

La doar două zile după ce soția sa l-a părăsit, Cristi Părălește a postat, pe mai multe grupuri de Facebook din Iași, un mesaj prin care anunța că își caută o nouă iubită, care să aibă grijă de copiii săi.

Comentarii
  • Uitati-va la moacele lor. Astia si multi altii ca ei, sunt vecinii alora care se considera smecheri ca au plecat din oras si s-au mutat la tara, la Miroslava. Pe langa vecini de genul asta, adaugati orele petrecute in trafic de doua ori pe zi (cel putin), noroiul de pe ulite, cotcodacitul gainilor si macanitul ratelor de dimineata, crasmele cu samagoanca, vecinul de alaturi care asculta manele toata ziua, scoala cu profesori de mana a doua, inexistenta unui liceu, departarea de civilizatie, si multe alte binefaceri ale vietii la tara. In felul asta va puteti face o imagine completa a ceea ce inseamna sa fii smecher, in capul unora.

  • La 42 de ani ca barbat sa ramai cu 4 copii in grija, nu i deloc usor. Bravo lui ca barbat ca nu a fugit ca multi sclavi. Eu nu stiu cum pot unii dobitoci sa comenteze aiurea. Ei nu s in stare sa se incalțe corect si rad de un astfel de om. Asta arata prostia dobitocilor ce stau cu parintii in doua camere la 40 de ani dar comenteaza de altii ca s prosti. Bravo boșilor. Marș și dati taptap la corduneanu ca sa va dea dedicatii pe tiktok 🤣🤣🤣

  • @PLO Se „pricepe” e un fel de-a spune! Iar „samagoanca” (unde „h” este inlocuit, fara pricepere, cu „g”!) si nepriceperea in existenta Liceului Tehnologic Agricol „Olga Sturdza” Miroslava sunt doar un palide exemple.

  • O femeie pleacă atunci când dă de un bărbaț cu puțulică mai mare decât a soțului.
    De exemplu: dacă soțul o are mică ( de 16-18cm) atunci femeia își caută un bărbat cu penis de minim 23 cm !!! Iar când află că o are mare atunci pleacă din căminul conjugal !

    Mesaj pt bărbați
    Voi ați sta toată viața cu o femeie cu țâțe mici? Da, dar visați la una cu ” bidoane/ balcoane” mari !

    Dacă vi se oferă ocazia să găsitî/ intâlniți free pe net o femei cu bidoane mari/ țâțe imense, gen cupa D sau E așa că plecați la ea ?
    Așa a fost și cu gagica asta, a găsit ceva foarte mare față de ce avea acasă !!!

    PS: dacă ești bărbat insurat și ai puța foarte mică, mică( de 17cm) atunci ar fi cazul să te ingrijorezi ! Nevasta ta caută deja pe la serviciu, net, etc … o puță de mărime normală de minim 24 cm !!!

  • 17 ani diferenta intre el si sotie. Daca au un copil de 5 ani, inseamna ca ea avea cel mult 18 ani cand au inceput relatia, el 35.
    Nu- i exclus sa- si fi lăsat fosta nevasta si copiii, pentru copilul fetița, de 18 ani.
    La ce s- a asteptat? La fericire, alaturi de o fetiță, care intre timp a crescut si vrea altceva?
    Ce semeni, aia culegi. Semeni vânt, culegi furtună.

  • Chestia asta se numeste in engleza fenomenul monkey branch !, in Romania nu prea este explicat deloc acest fenomen specific femeilor !, aproape tot genul feminin au o forma mai usoara , medie ori foarte grava de Hypergamie , barbatii ar face bine sa studieze temeinic acest fenomen specific feminin inainte de a descoperi ca ei au fost doar optiune temporara

  • @Ciurea…tradus in romaneste: crve! Majoritatea fetelor sunt sclintite cu capul si TOTAL de proasta calitate exact ca un măr stricat cu viermi: egoiste, perfide , nu ofera absolut nimic, fac atmosfera tensionata in cuplu si unele cum este acesta dau țeapa totala brusc! Țăranci

  • 🌈 Marilena și Alina – Ești redus/redusa mintal! Dacă totul se rezumă la sâni mari si p mare dupa mentalitatea ta infectă, nu știu ce cauți pe această planetă, tu și toți care gândesc ca tine. O familie nu o întemeiezi cu această gândire infectă. Iar cei care se ghidează în viață după aceste chestii sunt doar niște umbre pe pământ. Nu poți să îți leși copii/familia, fie că ești bărbat sau femeie, pentru o „chestie” mai mare. Ferească Dumnezeu de oameni cu o asemenea gândire!!

  • S-au inmultit in ultimii 20 de ani Subspeciile umane târâtoare..care doar fac umbra planetei. Totul in capul lor se reduce la bani, sex si puturoșenie si sa le fie lor bine, in rest nu le pasa sub nicio forma de cei din jor. Copii cu telefoane, femei cretine si barbati țarani murdari mârlani si neângrijiti. Unde este eleganța de altadata si iubirea sincera vesela si frumoasa? 🙂 uitati-va cum aratau oamenii in filmele romanesti BD sau in cele cu Alain Delon … eleganta si civilizatie.. acum TARANEALA tipic balcanica murdara si mârlănoi țigani si țărani orășeniti smecheriti prin puscarii din Italia si Spania..

  • A gândit cu alta parte a corpului atunci când si- a lasat familia si s- a cuplat cu o fata tânăra, acum sa taca si sa creasca copiii cu care a rămas. Le- a crescut mama, acum sa creasca si pruncii.

  • O femeie în 2024 nu e făcută doar să spele chiloții bărbatului sau să crească copii ! Punctum !
    Femeia are același drepturi și obligații ca un bărbat. Are dreptul să zică STOP !
    NU MAI SUNTEM ÎN EVUL MEDIU

  • Evule mediu, o fi având dreptul să spuna Stop, dar inainte de a face copii. Nu faci copii, spui STOP si ii părăsesti. Nici in evul mediu, nici in epoca moderna, o mama nu- si paraseste copiii. Daca zice stop si pleaca, îi ia cu ea.

  • Copii pot fi trimiși la orfelinat. Auzi la unii…” dacă are copil trebuie să fie sclavă pe viață” 🤣😂😂🤣🤣😅
    Noroc cu U.E. că femeile au mai primit și drepturi.

    Să citez dint-un taliban ortodox: …ce fain era pe vremuri când femeile erau casnice iar bărbatul aducea bani in casă. Ea sclavă casnică și sexuală iar el era miezu din dodoașcă”
    Gata,acele vremuri au apus. O femeie cu sau fără copii e mai deșteaptă decât un bărbat și are voie să-și găsească pe altcineva la orice vârstă ! Pa !

  • Femeia are și dreptul de a lupta în tranșee alaturi de bărbat. Vine războiul și va putea sa își exercite dreptul asta 🙂 Să vezi atunci egalitate.

  • Majoritatea fetelor care se cred djve astazi in 2024 sunt din programul oRABLA ,materialiste, egocentrice, sociopate, narcisiste( isi fac 500 de selfie-zilnic si le afiseaza pe tarabă Fb , poate o pescuieste un grasan barbos cu trening si bogat) si obraznică!

  • Bă baieti, voi nu stiti ca femeile LUCRAU in timpul razboiului?

    Erau in fabrici, asamblau armament pentru razboi, faceau uniforme pentru soldati, faceau voluntariat ca asistente/infirmiere la Crucea Rosie, pilotau si ele avioane, si multe altele. Asta in timp ce aveau si copii acasa.

    In ce lume traiti?

    Ce e cu tampenia asta? Egalitatea nu se refera la forta fizica. Ce e asa de greu de inteles?

    Barbatii si femeile au nevoie unii de altii in egala masura.

  • Cel mai frumos este atunci cand o fata si un baiat au vârste asemanatoare si sunt impreuna din scoala generală sau liceu.

    La varsta aia, sentimentele sunt sincere de ambele parti.

    Acestia sunt singurii norocosi cand e vorba de cupluri, deoarece astfel de relatii dureaza toata viata, de cele mai multe ori. Daca nu toata viata, cel putin 10 ani.

    Fericirea are ca bază inocența.

    Nu e asa??

  • Dragostea este o boala mentala grava !, in privinta drepturilor egale ….., hmmm , de indata ce femeia ajunge sa aiba drepturi si libertati egale cu barbatul va ajunge superiorul barbatului !

  • Mai bine gaini decat tampiti, drogati, turbati, nebuni……iar despre trafic…..ala e in Iasi…….nu in comunele din vecinatatea Iasului….macar gasesti loc de parcare si masina intreaga a doua zi.

  • Acum 15-20 ani nu stiam cum sa scap de una ca sa ma duc cu alta si astia se plang prin ziare…. Erau si atunci la fel femeile (panarame) da barbatii sunt sub orice critica acum… daca nu cumba au devenit tot femei

  • Zii multumesc ca ai scapat de ea asa ieftin !, fericirea si pacea personala nu consta in a tine pe linga tine cu disperare o ”rozatoare ” !, mai bine singur decit insingurat in doi !

  • taximetrist navetist ce esti, taci in rasa matii ca ti fut doua capace de te ia smurdul, fuge pe forum la baron sidosule

  • 🦊Vulpița: Partea II (2024) ♡IMDB: 10
    The Vulpița: Part Two
    Durată: toată viața | Acţiune, Aventuri, Dramă, SF

    N15 – NERECOMANDAT SUB 15 ANI

    Băi, povestea asta… pare că e partea
    a 2-a din cel mai urmărit film românesc de după 1989: THE VULPIȚĂ🙃

    Actiunea se petrece tot in zona de nord est a țării, tot cu o fată de la țară in rol principal, tot 2 copii , tot un concubin bătrân( mai in vârstă ) cu minim 20 ani, etc…tot amant cu măciuca dublă( are peste 21cm) față de primul, etc…

    Merită și partea a III a 😋

  • Doua lucruri am de spus despre femeia aia :
    – N-are instinct matern. Nu-si iubeste copiii.
    – N-are minte. Numai o proasta incurabila se poate cupla cu unul pe care-l stie numai de pe FB.

    Si un lucru despre sot (daca or fi fost casatoriti):
    – Sa zica multumesc ca a scapat de o proasta nesimtita. Daca ramanea, strica copiii.

  • nu mai aveti incredere in femeile de azi. sunt narcisiste, cer fara sa ofere si stau la vrajeala cu altii pe net sau la munca.

  • 🔞 Bărbații români rămàn fără fumei( sclave,incubatoare de copii,etc). Moldovencele s-au deșteptat și se pot gospodări și singure fără să mai aibe lângă ele un TRÂNTOR(parazit). spune:

    Pt misoginul ortodoț RBX
    martie 3, 2024 la 11:03 am

    Oi, femeia poate și are dreptul să facă sex cu cine vrea ea. Nimeni nu are voie să-i interzică să se f***tă !

    Până acum acest drept era doar apanajul* bărbaților dar …din 2024 și femeile sunt stăpâne pe propriul lor corp.

    Ps: din cauză că femeile s-au deșteptat, în Iași o să fie mare epidemie de bărbați singuri,cu chelie și coșuri…adică niște labagii ce nici babele sau dracii nu o să-i mai însoare 🤣😂🤣

    *apanaj: vezi dex online sau youporn.com 🤭

  • @Sunteti culmea
    Da, dar nu mureau. Si barbatilor le-ar conveni sa stea la dos (nu va ganditi la prostii) in timpul unei conflagratii dar sa nu moară!
    Cât despre Evul mediu, ce să zic, nu barbatilor li se „umflă burta” după sex, cel puțin nu acum, mai așteptați! Asta era cu Evul mediu, când le prindea cineva, le „aranja” dar nu se mai găseau „probe”, în Evul mediu nu prea erau telefoane cu care să ii pozezi pe violatori, nu erau detectoare de minciuni, probe ADN etc. Clarissimo?

  • @Ciurea, martie 2, 2024 la 9:24 am

    Fenomenul de care vorbesti poate fi descris pe scurt asa : Pentru o femeie, casatoria este o actiune similara depunerii de bani la o banca. Va alege banca care ii da dobanda cea mai mare.
    Stiu, sunt si exceptii. Exceptiile sunt femeile adevarate, cele au darul de a transforma casa intr-un camin. Am avut norocul ca la a doua casatorie sa gasesc o astfel de femeie, asa ca pot spune din experienta : casatoria merita numai daca gasesti o femeie adevarata. Altfel, nu.

  • Ce de ,,Vulpitze” și ,,Viorei” ne-nconjoara,care mimează in familii model in societate,când de fapt,unii,trăiesc în ,,decagoane conjugale”…
    În cazul de față,păcat de copiii aia mici,nevinovați,ce fel de mamă poți să fii?Nici animalele nu-și abandonează puii…
    Oamenii o fac!

  • Toată țara e plină de ” Vulpițe” și ” Viorei”!!

    Mulți bărbați români( tembeli) cresc copilul altor bărbați …fără să știe !

    Ar trebui să nu mai cumpărați țigări și beutură iar cu banii adunați să vă faceți rapid un test ADN …vouă și copilului/ copiilor voștri !🙃

    Pe vremuri dar și acuma, multe femei își înșelau soțul cu un alt bărbat tocmai pentru a avea copii frumoși.

    Întrebare pentru soții urâți (cu bube) și chelie deasă ;
    Voi, ăștia mai nasoi, cum credeți că un bărbat urât face un copil frumos?
    💋Răspuns corect: cu sămânță de la altul

    Nu uitați că doar un test ADN vă spune adevărul 100%; dacă sunteți tatăl adevărat sau doar un lake flaușat care crește copii la alții. 🐮

  • 💟 Mioara – Socola Iași e libera pentru persoane de genul tău. Te așteaptă cu drag! Ai o frustrare din copilărie si ai rămas cu sechele grave. Iți recomand si un CT la cap/RMN!

  • S-au schimbat vremurile. Acum nu doar barbatii sunt cei care inseala, hop si femeile.

    Nu aveti nici cea mai mica idee cat de prefacuta poate fi o femeie. Teatrul pe care il joaca. Dragostea disimulata.

    Cei mai multi barbati nu sunt iubiti. Doar folositi.

    ✌️

  • Aia nu e Mioara, si nici nu are 58. E o toanta in jur de 30, obsedata de sex si feminism, care scrie sub diferite nick-uri . Daca citesti cu atentie, recunosti stilul. Arata ca budana de muraturi, nu se uita nimeni la ea, de aici si delirul cu tenta sexuala.

  • Probabil ca Mioara a ajuns la aceiasi concluzie cind a aflat cine este de fapt taicasu !, era gunoierul de cartier !, socul ei a fost sa afle ca de fapt bunicasu a fost un rusopitec mongoloid care beat fiind a violato pe bunicsa in timpul ”eliberarii” tarii , da sa va zica ea cu citi sa babardit inselindusi barbatul chelbos si bubos ca ea este femeia moderna

  • Acum văd ca femeile se mândresc ca sunt curve și vor măciuci de 24 cm când vaginul femeii are 15cm dar ele nu au vagin normal au Gaur⚫️îul distrus. Trăiască feminismul dacă asta au înțeles curvele din curent.

Adauga un comentariu