Sport

Inedit! Un antrenor se revoltă pe faptul că statul nu îl ajuta pe Gică Hagi: Dacă era în Ungaria, Orban îi dădea o stea de pe cer”

Publicat: 07 iun. 2020
Gica Hagi

Un antrenor român din Sfântu Gheorghe (Covasna) se revoltă din cauză că statul nu-l ajută pe „Regele” Gheorghe Hagi.

Marin Barbu (61 de ani) este antrenor la Centrul de copii și juniori al clubului Sepsi Sfântul Gheorghe. El spune că ceea ce a făcut Gheorghe Hagi la Viitorul, unde și-a riscat banii să ajute fotbalul românesc, ar fi fost extrem de apreciat.

“Trăiesc în această zonă, în secuime, de 40 de ani. Sunt un mare fan Orban, cel maghiar, evident. Îi cunosc pe unguri cât ajută sportul. Au dus sportul la rang de numărul 1. Dacă Hagi ar fi făcut Academia de la Ovidiu în Ungaria, Viktor Orban cred că ar fi fost în stare să-i aducă o stea de pe cer”, a spus antrenorul pentru Radio Sport 1, potrivit Digisport.

”Pentru că și Hagi este însă pământean, văd că are ceva probleme și s-a împrumutat la bancă. Știți ce ar fi trebuit să facă statul român? Să-l împrumute cu dobânda de 1 la sută, nu cu 7 sau 8, ca pe orice om de rând. Hagi vrea bani pentru a ajuta sportul, tinerii, pentru sănătatea lor. Oricum, chiar și cu 1 la sută, banca ar câștiga. Ăsta ar fi respectul unui Guvern, dacă tot nu ajuți cu nimic altceva sportul în țară noastră”, a mai spus oficialul celor de la Sepsi.

„Aici au răsărit deja două săli de sport, una de 2500 și altă de 3500 de locuri. Este o bază sportivă uluitoare, iar în curând o să apară încă un stadion. Totul făcut de unguri la noi în țară. Măcar ei să facă”, a mai spus Marin Barbu.

Adauga un comentariu