Cancan

Informații inedite despre Ramona Olaru: vârstă, înălțime, greutate și Instagram. Cine sunt foștii ei iubiți și ce salariu are la Antena 1

Publicat: 01 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Informații inedite despre Ramona Olaru vârstă înălțime greutate și Instagram. Cine sunt foștii ei iubiți și ce salariu are la Antena 1
Ramona Olaru este cea care a înlocuit-o pe Flavia la matinalul Antenei 1, în urmă cu doi ani

Toată lumea o știe pe vecina de la Neatza cu Răzvan și Dani, însă anumite detalii cu privire la Ramona Olaru, cum ar fi vârstă sau salariu, nu prea sunt cunoscute. Și aceasta în pofida faptului că este o prezentă constantă în presa tabloidă. Mai mult, Ramona Olaru este și model în timpul liber, pozând pentru diverse firme celebre de haine.

Actuala vecină de la Neatza cu Răzvan și Dani este o apariție constantă în tabloidele autohtone, din cauza firii sale petrecăreţe dar și a vieţii amoroase. Însă înainte de a prelua ștafeta de la Flavia Mihășan, Ramona era asistentă TV la emisiunea „Prietenii de la 11”, prezentată de Florin Ristei şi Diana Munteanu. Iar în momentul de față, frumoasa blondină și-a intrat în rol cum nu se poate mai bine și a ajuns o adevărată vedetă.

Ramona Olaru – vârstă, zodie, înălțime, greutate și Instagram

Ramona Olaru este cea care aduce soarele şi voia bună în matinalul Antenei 1, după ce fosta vecină, Flavia, a născut. Aceasta s-a născut pe 7 iulie 1989, într-o familie de agricultori, în apropiere de Călărași. Așadar, blondina în vârstă de aproape 32 de ani este în zodia Rac. Provenind dintr-o familie de agricultori ea a urmat și absolvit, cum altfel!, o facultate de agronomie, însă nu a profesat deloc în acest domeniu. Ba chiar are și un master în inginerie, însă nu a fost atrasă nici de o astfel de carieră.

Însă, cu siguranță, înălțimea și greutatea o recomandă perfect pe blondină pentru ceea ce face în prezent. Iar aceasta se poate vedea și din ceea ce postează pe Ramona Olaru pe Instagram. Având 1,80 m înălțime și o greutate de 60 de kilograme, munca în televiziune și modelingul i se potrivesc ca o mănușă. Putem spune că a luat decizia corectă atunci când s-a tunat, și-a pus silicoane şi s-a mutat în Capitală.

Ramona Olaru a fost căsătorită

Un alt aspect mai puțin cunoscut cu privire la Ramona Olaru este faptul că blondina are o căsătorie la activ, care s-a încheiat la notar, pe cale amiabilă, în 2019. După cum singură povestea în urmă cu ceva timp, Ramona a fost căsătorită cu un tânăr pe nume Bogdan, pe care l-a cunoscut după o noapte de pomină la mare. Cei doi s-au văzut într-o dimineață pe plajă și s-au plăcut instantaneu. Mai mult, ea a fost cea care a făcut primul pas, sărutându-l cu toate că abia se cunoscuseră. Așa a luat naștere o relație care s-a întins pe durata a cinci ani, dar care nu s-a concretizat cu un copil, așa cum își dorea Ramona Olaru. În cele din urmă, cei doi au divorțat la notar, în vara anului 2019.

Ce salariu are Ramona Olaru și cu cine s-a iubit

La scurt timp după despărțirea de Bogdan, Ramona Olaru a fost lovită în plin de săgeata lui Cupidon. Astfel, ea s-a cuplat cu Adrian Popescu, unul dintre componenţii trupei „Noaptea Târziu” – cunoscut drept Cuza în showbiz-ul autohton. Însă și această relație a fost presărată din plin de picanterii, fiind deseori în vizorul presei mondene. Ramona și Cuza s-au despărţit de mai multe ori, iar ultima dată s-ar fi împăcat în mare secret. Unele surse apropiate acestora susțin că aceștia preferă să-şi ţină relaţia ascunsă de ochii presei.

Dincolo de toate acestea, în timpul liber Ramona este şi model, pozând pentru diverse firme celebre de haine de la noi și completându-și astfel veniturile. Însă din postura de vecină la Neatza, Ramona Olaru are un salariu de 3000 de euro lunar. Așadar, putem spune că nu o duce rău deloc. În altă ordine de idei, Ramona Olaru a ajuns la o vârstă la care îi merge destul de bine…

Adauga un comentariu