Acesta este ieșeanul care va petrece Paștele la Palatul Roznovanu! De supărare că nu poate intra în posesia apartamentului de lux, Bogdan Ștefan face greva foamei: „Suntem foarte mulți în această situație” – FOTO
Nu există fel de mâncare mai sănătos şi mai uşor de făcut decât un mix de legume sote, înăbuşite în unt şi asezonate cu câţiva stropi de zeamă de lămâie. Această reţeta de legume sote în unt este perfectă pentru a fi servită la cină, dar şi ca garnitură pentru friptură sau peşte, la masa de prânz.
Mod de preparare:
Într-o oală se pune la fiert apă cu sare, iar când dă în clocot se adaugă legumele: morcovul rondele, fasolea boabe şi pătrunjelul tăiat cuburi, iar mai apoi broccoli. Când legumele sunt fierte, se lasă la scurs câteva minute. În tot acest timp, într-o tigaie se pune la încins untul şi se adaugă legumele fierte pentru a fi sotate. Se adaugă sare şi piper după gust, iar când sunt aproape gata se adaugă sucul de lămâie.