Cancan ultimă oră

Ingredientul secret care o menține pe Loredana Groza în formă! Ce pune în mâncare în loc de ulei

Publicat: 15 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ingredientul secret care o menține pe Loredana Groza în formă Ce pune în mâncare în loc de ulei
Ingredientul secret care o menține pe Loredana Groza în formă

Loredana Groza a împărtășit cu fanii ei care este secretul unei siluete de invidiat! Artista a înlocuit uleiul și untul din mâncare cu un ingredient mai puțin cunoscut, dar extrem de sănătos.

Celebra artistă a înlocuit uleiul și untul cu ghee. Acesta se obține din separarea grăsimii de apă ori de substanțele solide care se regăsesc în lapte.

Ce face Loredana Groza ca să se mențină în formă

Este un ingredient pe care nu multă lume în cunoaște, dar care devine extrem de popular printre adepții unei diete sănătoase. Este o grăsime care se pare că nu se depune în organism și este mult mai benefică decât uleiul vegetal.

Vedeta a prezentat o rețetă de supă de post indiană, care este cunoscută sub denumirea de Rasam și pe care o consumă des.

Ingrediente

o linguriță turmeric
frunze de curry
jumătate de lingură pudră de rasam
sare
coriandru
două roșii
100 grame linte roșie
apă
ghee
4 căței de usturoi
o linguriță boabe de muștar
o linguriță chimen

Modul de preparare

Pentru început, punem într-o cratiță lintea la rumenit, însă fără ulei sau apă. După ce s-a rumenit o răsturnăm peste roșiile pe care le tăiem înainte în cubulețe. Punem totul în cratița de supă.

Adăugăm peste aproximativ șase cupe de apă, sare, iar apoi acoperim cu un capac și lăsăm la fiert. Pentru următorul pas trebuie topim ghee-ul într-o tigaie, după care punem peste condimentele și usturoiul. De reținut este faptul că nu se pune acum coriandrul.

Călim totul puțin și adăugăm apă peste. Lăsăm la foc mic și amestecăm. După ce s-a fiert lintea punem cu roșiile peste amestecul făcut cu condimente. Adăugăm sare și mai lăsăm la fiert, iar apoi este gata de servit. Poftă bună!

Loredana Groza: „Nu am nicio operație estetică”

După ce a fost aspru criticată pentru că ar avea operații estetice, Loredana Groza a oferit un interviu în cadrul căruia a negat aceste afirmații. Diva susține că nu are nici măcar o intervenție.

„Nu am nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale, cu dietă, sport, având grijă de corpul tău, de fața ta, sunt tratamente și proceduri noninvazive care te ajută să fii wow. Și am avut noroc de la natură că m-am născut cu dotările de rigoare. E o muncă grea să arăți bine, nu e chiar ușor”, a povestit Loredana la Antena 1.

Adauga un comentariu