Prima pagină » Culinar » Inmoaie ceapa in lapte. Trucul cunoscut de putine gospodine
Inmoaie ceapa in lapte. Trucul cunoscut de putine gospodine

Inmoaie ceapa in lapte. Trucul cunoscut de putine gospodine

25 oct. 2019, 15:31,
în Culinar

De cele mai multe ori ceapa ne da mari batai de cap atunci cand o gatim. Va propunem cateva trucuri care va vor ajuta. Un truc mai putin cunoscut de gospodine aduce in prim plan laptele.

Inmuiati ceapa in lapte rece timp de 10 minute, apoi clatiti cu apa. Gustul cepei va fi unul mai bland, aceasta nu va mai ustura atat de mult, iar voi nu veti mai plange atunci cand o gatiti.

Alte trucuri

Puneti gheata peste ceapa
Este unul dintre cele mai folosite trucuri. Curatam ceapa, dupa care o punem intr-un bol cu apa si gheata timp de 15-20 de minute. Cu acest truc simplu, ceapa nu va mai ustura si isi pastreaza aroma si textura crocanta.

Sare de sare
Daca nu avem gheata, putem adauga sare si otet (sau numai sare) in ceapa curatata, o acoperim cu apa timp de 5-10 minute, dupa care clatim cu apa curata.

Donație lunară
Donează lunar pentru susținerea jurnalismului de calitate

Donație singulară
Donează o singură dată pentru susținerea jurnalismului de calitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
22 decembrie 2025
22 decembrie 2025