Cancan ultimă oră

Inna i-a făcut iubitului ei, Deliric, o declarație de dragoste, după aproape doi ani de relație

Publicat: 15 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Inna i-a făcut iubitului ei Deliric o declarație de dragoste după aproape doi ani de relație
Inna i-a făcut iubitului ei, Deliric, o declarație de dragoste, după aproape doi ani de relație

Inna i-a făcut iubitului ei, Deliric, o declarație de dragoste, după aproape doi ani de relație. Sunt destul de rare astfel de gesturi ale Innei și de aceea, atunci când le face, devin subiect de știre. Inna și Deliric sunt împreună din vara lui 2020, însă relația a fost asumată câteva luni mai târziu și de atunci sunt nedespărțiți, spre încântarea fanilor din ambele tabere.

Atât fotografiile pe care le postează împreună, cât și declarațiile pe care și le fac în public sunt rare când vine vorba despre Inna și Deliric. Recent, cântăreața i-a făcut o super declarație de dragoste bărbatului pe care îl iubește de aproape doi ani.

Inna, declarație de dragoste pentru Deliric

Inna și Deliric sunt discreți când vine vorba despre relația lor, însă cântăreața a dezvăluit că artistul este iubitul pe care și l-a dorit dintotdeauna.

„Mă susține foarte mult. E iubitul pe care mi l-am dorit de foarte mult timp. E un drăguț și mă susține, la fel de mult cum îl susțin și eu pe el”, a declarat Inna, pentru Antena Stars.

În ceea ce privește felul în care a fost cucerită, Inna a mărturist că nu este o femeie greu de impresionat. Mai mult decât atat artista a declarat că nu a mers pe rațiune sau pe o idee, semn că lucrurile au venit de la sine.

„Stiu că trebuie să fii un om special, să îmi atragi atenția”, a mărturisit artista.

De cât timp sunt împreună Inna si Deliric

Primele zvonuri privind relatia lor au apărut în vara anului 2020 și dacă la început erau mai reticenti în gesturi se pare că în prezent cei doi nu mai tin cont de nimic. Cei doi îndragostiți petrec foarte mult timp împreună și se bucură de fiecare moment.

Acest lucru reiese și în una dintre pozele postate de Deliric pe Instagram în care apare împreună cu Inna, fiind cel mai probabil în una dintre vacanțele petrecute împreună.

În descrierea unei poze, spre exemplu, Deliric a scris: „Behind every great man there’s a great behind.(„În spatele oricărui barbat mare este un lucru si mai mare.”

Și pentru ca descrierea să fie foarte clară, iubitul Innei a adăugat: „of a great woman of course!” ( „a unei mari femei bineinteles”) făcând referire desigur la Inna.

„Nu obișnuiesc să vorbesc despre viața mea personală și nici el nu a făcut-o până acum. Dar da, suntem împreună! Ați fost vigilenți”, a dezvăluit Inna în august 2020.

Adauga un comentariu