National

Înregistrare revoltătoare. Un primar PNL despre localnici, bătrâne și preoți: „Calc pe morminte. Sunt diabolic la chestiile astea și recunosc”

Publicat: 13 oct. 2020
Adrian Ungureanu
Adrian Ungureanu

Adrian Ungureanu (PNL), primarul comunei prahovene Brebu, a fost inregistrat in timp ce foloseste un limbaj licentios la adresa localnicilor.

„I-am zis prefectului, ascultați-mă ce vă zic: Atâta timp cât ăsta-i director la școală, școala aia nu va primi nimic de la mine, numai m**. Numai m*. Să mă pupe-n c**. Asta-i problema. Că știu ce zic babele la biserică… Să-mi s*** p***, babele de la biserică în frunte cu popa cu tot. Acolo-i o mahala și niște idioate, bă! Normal, mă biruie o analfabetă? Îți dai seama că am minte diabolică! Zic: mă, prima lună n-o ieși. Dar luna a doua îi iau pe fiecare pe rând și-i…Imposibil să n-aibă unu vreun WC fără autorizație sau cutare sau cutare. Și dacă dau din gură, dacă din greșeală fac problema asta, viceprimarul ăla va sta pe hol.

Nu-i dau atribuțiuni, nu-i dau birou și va fi… Veniți, discutăm, deci voi ce vreți, de la fiecare stradă, înregistrată fiecare casă. Cu registrul agricol în brațe. Ce suprafață e? Doar le vizualizezi, știi? Cu suprafață, știi? Și-ți notezi. Te uiți în registrul agricol ce suprafață are, 30 de metri? Cât e în realitate. Și notezi, nu zici nimic. După care, știu eu ce-am de făcut. Nu iert. Ai greșit față de mine? Nu te iert. Nu te iert. Așa sunt făcut. Nu te iert. Pe tine, familia ta, nu contează. Calc pe morminte. Sunt diabolic la chestiile astea și recunosc. Așa sunt făcut”, se arată în convorbirea telefonică.

Adauga un comentariu