IT&C

Instalare Messenger pe telefonul Samsung: Ce pași trebuie urmați

Publicat: 30 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Instalare Messenger pe telefonul Samsung Ce pași trebuie urmați
Pentru a putea beneficia de serviciile Facebook Messenger trebuie întâi să ai instalat Facebook pe telefonul tău Samsung

Persoanele care de-abia și-au cumpărat un telefon mobil Samsung sau care s-au hotărât de-abia acum să-și instaleze Facebook Messenger trebie să știe că acest proces nu este foarte dificil, fiind necesar de urmat doar câțiva pași.

Dacă vrei să-ți instalezi aplicațiile tuturor reţele sociale pe care le folsoești de obicei pe computer, aveți nevoie de doar câteva minute pentru a le putea instala pe telefonul mobil Samsung.

Mai întâi trebuie făcute niște operațiuni preliminare după care veți afla cum se instalează efectiv Facebook Messenger pe telefonul vostru Samsung. De precizat că că aceeași pași pot fi urmați și pentru instalarea și pe alte telefoane mobile, dar și pe tablete.

Messenger pe telefon Samsung

Instalare messenger pe telefonul Samsung: Pași preliminari

Pentru a putea beneficia de serviciile Facebook Messenger trebuie întâi să ai instalat pe telefonul tău Samsung Facebook. Pentru asta, ai nevoie de un cont Google, pe care să-l asociezi pe telefonul tău mobil Samsung. Asta deoarece descărcarea aplicației Facebook se face din Magazin Play, magazinul de aplicații al Android, la care trebuie să vă conectați utilizând un cont Google.

Pentru a asocia contul Google de pe telefonul tău mobil Samsung, trebuie să luați dispozitivul,să-l  deblocați, să accesați fișierul sertar (ecranul în care sunt grupate toate aplicațiile) și să atingeți pictograma configuraţii.

Messenger pe telefon Samsung

În ecranul nou care apare, selectați formularea Cloud și conturi, și selectați opțiunea Adăugați un cont. Apoi atingeți pictograma Google, introduceți-vă datele de autentificare în câmpurile de pe ecran și conectați-vă.

După ce ați făcut acești pași, vi se va cere să arătați ce date vreți să sincronizați automat cu serviciile Google cloud  și vi se va cere să setați o modalitate de plată pentru achiziționarea de aplicații și conținut multimedia. Dacă vreți, puteți ignora cererea atingând butonul ignoră.

Messenger pe telefon Samsung

Cum să instalați Facebook pe Samsung

Pentru a instala Facebook, mergeți la sertar (ecranul în care sunt pictogramele tuturor aplicațiilor) și atingeți pictograma Magazin Play.

În secțiunea Magazin Play, în partea de sus, în căsuța de căutare, tastați „Facebook“ și selectați prima sugestie care vă este prezentată în listă.

Pe urmă faceți clic pe butonul Instalați pentru a porni procedura de descărcare și instalare a aplicației. Dacă este necesar, autorizați și descărcarea apăsând butonul acceptă.

După finalizarea procedurii de instalare, lansați Facebook pe telefonul vostru Samsung. Când apare ecranul de bun venit pe Facebook, autentificați-vă completând câmpurile de pe ecran cu datele solicitate.

telefon Samsung

Instalarea Facebook Messenger pe telefonul Samsung și a altor aplicații

Facebook Messenger reprezintă aplicația Chat datorită căruia poți discuta cu prietenii înregistrați în rețeaua socială (și nu numai), să schimbi fotografii și alte fișiere cu ei, să îi suni și să faci apeluri video prin Internet. Acesta poate fi descărcat din Magazin Play, urmând aceiași pași ca la instalarea Facebook.

Messenger Lite este versiunea „ușoară” a aplicației anterioare și este o soluție concepută pentru telefoanele mobile și tabletele care au performanțe mai mici în ceea ce privește hardware-ul și în cazul în care cea în uz să fie o conexiune la internet nu foarte rapidă.

Manager de pagini Facebook este o altă aplicație ce poate fi instalată pe telefonu ltău Samsung și datorită căreia puteți crea și gestiona pagini pe Facebook.

Facebook Local este o aplicație datorită căreia puteți descoperi și urmări mai ușor Evenimente în zona promovată pe Facebook.

Adauga un comentariu