Economic Local

Institutul de Psihiatrie „Socola” din Iași cumpără medicamente de 900.000 de euro! Mai multe firme au depus oferte

Publicat: 22 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Institutul de Psihiatrie Socola din Iași cumpără medicamente de 900.000 de euro Mai multe firme au depus oferte
Pacienții de la Institutul "Socola" vor primi noi loturi de medicamente. Licitația a trezit interesul mai multor societăți

Programul anual de achiziții continuă la Institutul de Psihiatrie „Socola” din Iași. La procedură s-au prezentat 13 firme. Oferta cu prețul cel mai mic va fi declarată câștigătoare. Autoritatea contractantă a alocat 500.000 de euro și pentru achiziția mai multor loturi de echipamente de protecție

Institutul de Psihiatrie „Socola” din Iași continuă campania anuală de achiziții. Recent, a fost lansată licitația pentru achiziția unui număr de 142 de loturi de medicamente psihioleptice, psihoanaleptice, antiepileptice. Valoarea estimată a contractului este de 4.398.939 lei, fără TVA, aproape 900.000 de euro. La procedură au fost depuse mai multe oferte din partea următoarelor societăți: Dona.Logistica SA, Farmexim SA, Fellsin Farm SRL, Mediplus SRL, ND Pharma SRL, Europharm Holding SRL, Alliance Healthcare Romania SRL, Farmaceutica Remedica Distribution & Logistic SRL, Bio Eel SRL, B. Braun Medical SRL, Pharmafarm SRL, Pharma SRL, Pharm Ahead SRL.

„Toate produsele vor fi livrate în ambalaje originale, având inscripționate denumirea producătorului, lot, data fabricației, termenul de valabilitate sau data expirării, să aibă inscripționate modelul de utilizare și de păstrare. Furnizorul va ambala produsele, astfel încât să asigure integritatea lor pe timpul transportului până la livrare. Etichetarea produselor se va face obligatoriu conform reglementărilor legale în vigoare. Termen de plată 60 de zile de la primirea facturii și recepția produselor”, se arată în caietul de sarcini.

Contractul se va desfășura prin intermediul unui acord-cadru. Comisia de evaluare va alege oferta cu prețul cel mai mic.

Institutul „Socola” cumpără și echipamente de protecție. Contractul are o valoare de 500.000 de euro

Nu în ultimul rând, Institutul de Psihiatrie „Socola” din Iași a lansat altă licitație, pentru achiziția mai multor echipamente de protecție. Valoarea estimată a contractului este de 500.000 de euro, fără TVA. Recent, nu mai puțin de 55 de oferte au fost depuse în cadrul licitației. Printre firmele participante se numără: Alfamed Clinic SRL, Aurocom SRL, BTL Romania Aparatură Medicală SRL, Neramo Distribution SRL, Melopeea SRL, Medi Sense SRL, Axia Medical SRL, MLM Medical SRL etc. Contractul se va derula prin intermediul unui acord-cadru ce se va desfășura pe o perioadă de 12 luni.

Reprezentanții Institutului au stabilit și un necesar lunar de echipamente: combinezon de unică folosință (mărimi M, L, XXL, XXXL) – 1.700 bucăți, mască chirurgicală de uz medical: 32.000 bucăți, mască de protecție respiratorie FFP2 – 2.800 bucăți, vizieră de protecție cu burete – 650 bucăți, halate de unică folosință – 3.900 bucăți, pijamale de unică folosință – 1.500 bucăți, capeline – 3.000 bucăți, botoșei înalți de unică folosință – 1.000 bucăți, măști chirurgicale FFP1 – 1.200 bucăți, lenjerie de pat de unică folosință – 5.000 bucăți.

Spitalul de Neurochirurgie a pus la dispoziție un contract de 1,8 milioane de euro

Totodată, Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu” Iași achiziționează ansambluri de paturi și noptiere. Recent, a fost demarată licitația cu o prevedere bugetară de 8.685.000 lei, fără TVA, aproximativ 1,8 milioane de euro. La procedură s-au prezentat șase societăți: Eurodidactica SRL, Medintel SRL, Liamed SRL, Dental Ladmed V&M SRL, Hellimed SRL, Proton Impex 2000 SRL. Ofertele au intrat în etapa de evaluare financiară. Echipamentele trebuie să aibă o garanție de minimum 24 de luni. În prețul final intră și instruirea personalului medical. Contractul se va desfășura prin intermediul unui acord-cadru. Necesarul este de maximum 330 de paturi și 330 de noptiere. Conform caietului de sarcini, paturile vor fi acționate electric pentru asigurarea unui confort crescut pacienților.

Adauga un comentariu